Your browser doesn't support HTML5 video.

Wal adiyat #getfitnowonline #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #tausiyah #pejuangsubuh 2 weeks ago by @cahaina

Your browser doesn't support HTML5 video.

Santapan halwa telinga Semoga bermanafaat.. @coachzulnasir_blackjackp6 60104347915 #blackkackp6 #getfitnowonline #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #dakwahsentap #islamituindah #islambersaudara #jentikhati #dakwahsunnah #dakwah #subuhberjamaah #dakwahsentap #cinta #cintakarenaallah #magnum #malaysia #wargakuantan #terengganu #ganukite #terengganufc #sarawakian #indonesiabersholawat 2 weeks ago by @coachzulnasir_blackjackp6

Your browser doesn't support HTML5 video.

Firman Allah : Demi buah tin dan Zaitun.. Dan gunung tursina.. Serta negeri mekah yg aman.. Sesungguhnya kami telah menciptakan manusia dgn bentuk sebaiknya dn kelengkapan yg sesuai dgn nya.. Kemudian (jika panjang umur dn menyalahgunakan kelengkapan itu) kami akan kembalikan ke tempat serendah 2 martabat.. Kecuali mereka yg beriman dn beramal soleha maka mereka beroleh pahala yg x putus2.. (jika itu kekuasaan ku..) maka apa pula yg mnjdi kan engkau sorg pendusta... Berkata tidak benar, sesudah dalil kekuasaan ku mengenai hari pembalasan.. Bukankah Allah itu adalah seadil2 hakim?? Sadaqallahulazim.. Semoga bermanafaat utk semua.. Masyaallah.. Videoediting: @coachzulnasir_blackjackp6 60104347915 #blackkackp6 #profmuhaya #uai #uas #ustazabdulsomad #getfitnowonline #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #dakwahsentap #islamituindah #halaqah #tanyalahustaz #jentikhati #dakwahsunnah #dakwah #subuhberjamaah #dakwahsentap #dakwahlegend #pesantren #sholawatan #sholawatyuk 2 weeks ago by @coachzulnasir_blackjackp6

Your browser doesn't support HTML5 video.

REminder #Repost @alifteega ( @get_repost ) ・・・ SENTIASA MUHASABAH . Setiap kali kita melihat orang yang diuji Allah, dilanda musibah. Jangan hanya mengucapkan takziah tetapi sebaliknya turut muhasabah. Boleh jadi apa yang dihadapai oleh sahabat kita, satu hari kita juga merasa. . Muhasabah, kongsi pada sahabat lain. Tag yang lain. Semoga menjadi peringatan buat kita semua. . Speaker : @alifteega . #alifteega #dakwah #kongsi #ilmu #manfaat #tarbiah #hijrah #ubah #kebaikan #jomperbaikidiri #manfaat #kebaikan 2 weeks ago by @hafsariindri
Reposted from @hadi_fayyadh ( @get_regrann ) - [ DIA AKAN DATANG : PENGUASAAN DUNIA PASCA MATAHARI TERBIT DARI UFUK BARAT ] Sebuah empayar yang akan musnah sejak sekian lama dibangunkan. Ribuan tahun membawa kesesatan dan penyelewengan, obornya bakal dipadam. Bangkitnya sang Mujahid menjulang Tauhid di era Proksi Makhluk bermata satu. Danau Tibris semakin kontang dengan takungan air. Kemarau bakal melanda dengan kebuluran dan kematian. Kerajaan Munafik yang bakal dipimpin Iblis akan beradad di puncak. Al Mahdi dan Nabi Isa akan mengejar panji dari pintu keagungan. Berlari menuju ke Timur sebelum Nyawa Dajjal diputuskan. Kembara ini sedang berjalan menuju ke gerbang penamatan, peradaban jutaan kehidupan. Bagaimanakah Islam kembali bangun menjadi sebuah empayar keagungan? Dapatkan NOVEL EPIK DUNIA AKHIR ZAMAN : ANDA MESTI DAPATKAN. BONGKAR MISTERI DUNIA YANG DISEMBUNYIKAN. DAPATKAN NOVEL EPIK KARYA @hadi_fayyadh Segera! WHATSAPP +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #quotes 2 weeks ago by @bukutaubatt

Your browser doesn't support HTML5 video.

Reposted from @hadi_fayyadh ( @get_regrann ) - BACA CAPTION !! . Mengikut beberapa pakar perubatan Islam, ketika waktu senja, jika ada anak-anak kecil atau sesiapa sahaja yang berada di luar rumah, dan kita ingin panggil mereka masuk ke dalam rumah, maka sebutlah nama-nama mereka supaya 'yang tak berkenaan' tidak ikut serta ikut sekali sebabnya waktu senja adalah antara waktu 'kemuncak' Jin dan Syaitan berkeliaran. . Dan ketika kita pulang lewat malam dari mana-mana lokasi, kebetulan di rumah kita ada anak-anak kecil sebaiknya jangan terus masuk ke dalam rumah, tunggu dahulu sambil membaca Ayat Kursi sekurangnya sekali. Tunggu sebentar kemudian baru anda masuk ke dalam rumah bagi mengelakkan gangguan kepada anak kecil. . Wallahualam. Sumber Pakar perubatan Islam Sedutan ceramah di USIM Program bercinta dengan Iblis - #regrann #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah 2 weeks ago by @bukutaubatt
- [ REVOLUTION OF UNIVERSE OR ENDING OF UNIVERSE ] Novel Epik KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA adalah suatu kombinasi penceritaan dunia akhir zaman yang disentuh dengan metafora sastera penulisan pertama di Malaysia. Iblis, Dajjal melalui proksi Freemason, Rothschild dan Iluminati cuba sedaya upaya untuk menguasai dunia sejak ribuan tahun yang lalu. Namun, Allah telah merencanakannya. Rasai kembara seorang Astronomi Atheis yang melihat keajaiban Al Quran melalui kacamata sains dan keagungan semesta yang terlihat secara zahirnya. . . Pertemuan dengan seorang penunggu gua serta amanatnya, makhluk berbulu yang boleh berbicara, keajaiban wanita yang menyusukan 10 orang anak dizaman kemarau nan kontang serta banyak lagi kisah yang bakal meledakkan pengalaman pembacaan anda. JOM dapatkan segera penulisan terbaru Ustaz @hadi_fayyadh ini. Hubungi kami segera. Dapatkan dari AGEN KAMI YANG SAH. ! WHATSAPP +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #iluminati #ceramah #motivasi #dukhan #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
Aku masih belajar, andai ada salah & silap, tegur lah dengan baik. Kita pendosa, tiada konsep ACAH ALIM. Dakwah ada kewajipan bersama. . Semoga diberikan kekuatan buat semua pendakwah dalam menyebabkan kebaikan. ❤️ . @symrzrose @thesisterdakwah . #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #alamkubur #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat #thesisterdakwah 2 weeks ago by @thesisterdakwah
#Tarbiah . Salam Malam Rabu . #kontraktorelektrik #wiringelectrik #parttimewiring #kerjakosong #wiringelectric #wiringpuncakalam #wiringsetiaalam #merufoodchannel #merufoodchannel #kerohanian #setialam #meru #bukitkapar #puncakalam #bandarpuncakalam #masjidpuncakalam #makweengineering #motivasipagi #videoviralmalaysia #videodakwahmy #ladieshillparkshuttlers #gengsurau #powerofsyukur #syukur #karnivalmyjeram2019 #karnivalmyjeram 2 weeks ago by @wiring_dinanis
Aku masih belajar, andai ada salah & silap, tegur lah dengan baik. Kita pendosa, tiada konsep ACAH ALIM. Dakwah adalah kewajipan bersama. . Semoga diberikan kekuatan buat semua pendakwah dalam menyebabkan kebaikan. ❤️ #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #alamkubur #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @symrzrose
. PEMASANGAN LAMPU. . Ada masalah dengan ketinggian? . Tak tahu macam mana nak pasang lampu? . Pasang lampu tapi makan masa? . Ada masalah dengan wayar mana nak guna? . Mana nak cari wireman pasang lampu atau kipas? . KAMILAH YANG ANDA CARI. Bukan Cik Kamilah. tapi kami team Makwe Engineering sanggup membantu anda. ☺️. . #pakarwiring #wiringpuncakalam #wireman #aircond #rajalawakjunior #tarbiah #merufoodchannel #gg #karnival #jomheboh #wiringsetialam #wiringmeru #lampurosak #tipsjimatelektrik #elektrik #pemasanganelektrik 2 weeks ago by @makweengineering
. PEMASANGAN LAMPU. . Ada masalah dengan ketinggian? . Tak tahu macam mana nak pasang lampu? . Pasang lampu tapi makan masa? . Ada masalah dengan wayar mana nak guna? . Mana nak cari wireman pasang lampu atau kipas? . KAMILAH YANG ANDA CARI. Bukan Cik Kamilah. tapi kami team Makwe Engineering sanggup membantu anda. ☺️. . #pakarwiring #wiringpuncakalam #wireman #aircond #rajalawakjunior #tarbiah #merufoodchannel #gg #karnival #jomheboh #wiringsetialam #wiringmeru #lampurosak #tipsjimatelektrik #elektrik #pemasanganelektrik 2 weeks ago by @makweengineering
. PEMASANGAN LAMPU. . Ada masalah dengan ketinggian? . Tak tahu macam mana nak pasang lampu? . Pasang lampu tapi makan masa? . Ada masalah dengan wayar mana nak guna? . Mana nak cari wireman pasang lampu atau kipas? . KAMILAH YANG ANDA CARI. Bukan Cik Kamilah. tapi kami team Makwe Engineering sanggup membantu anda. ☺️. . #pakarwiring #wiringpuncakalam #wireman #aircond #rajalawakjunior #tarbiah #merufoodchannel #gg #karnival #jomheboh #wiringsetialam #wiringmeru #lampurosak #tipsjimatelektrik #elektrik #pemasanganelektrik 2 weeks ago by @makweengineering
. PEMASANGAN LAMPU. . Ada masalah dengan ketinggian? . Tak tahu macam mana nak pasang lampu? . Pasang lampu tapi makan masa? . Ada masalah dengan wayar mana nak guna? . Mana nak cari wireman pasang lampu atau kipas? . KAMILAH YANG ANDA CARI. Bukan Cik Kamilah. tapi kami team Makwe Engineering sanggup membantu anda. ☺️. . #pakarwiring #wiringpuncakalam #wireman #aircond #rajalawakjunior #tarbiah #merufoodchannel #gg #karnival #jomheboh #wiringsetialam #wiringmeru #lampurosak #tipsjimatelektrik #elektrik #pemasanganelektrik 2 weeks ago by @makweengineering

Your browser doesn't support HTML5 video.

" PERASAAN BAGAI DIGERTAK DENGAN DOSA.." Karya @hadi_fayyadh . @teega.my . Rasa susah nak cerita,korang kena baca sendiri beb, sebab setiap kali membaca rasa bagai kena ketuk dengan dosa. . Terbayang apa dosa dan kesilapan yang pernah kita buat. Sentap dan gerenti sebak. Hati sejahat manapun kalau cerita bab yang menyentuh perasaan memang akan luluh. . Macam-macam hakikat kehidupan yang kita lalui. Bacalah novel ni, ada sesuatu keunikan dan lain dari yang lain. Ia menyentuh hati dan jiwa yang berbeza. . Jom jadi sebahagian yang telah merasai pengalamannya. Dapatkan segera novel #semusimdimahsyar sekarang. WHATSAPP SEKARANG DI TALIAN +60168434007 / FOLLOW @bukutaubatt #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ LAST CALL ⏰ . Korang tau tak promosi FREE BUKU karya @hadi_fayyadh ni AKAN TAMAT 5 OKTOBER NI! SABTU NI GUYS! Haaaa korang taknak ke grab peluang keemasan ni? . Hanya dengan membeli 2 buah buku ke atas, korang akan dapat FREE BUKU karya HadiFayyadh tau! . 💐BELI 2 FREE 1 💐BELI 4 FREE 2 💐BELI 6 FREE 3 . Wah bukan beshe beshe je promosi ni! Jarang orang nak kasi free buku macamni. Eh korang taktau nak beli macam mana ke tu? Alaaa senang! Korang boleh whatsApp Syamira di talian +60168434007 (link di bio @bukutaubatt ) haaaa gitu mudah kan! _ CEPAT rebut peluang ni. Orang lain semua dah kumpul karya HadiFayyadh, takkan awak tengok je?! Jom jadi pembaca bertuah! ‼Kalau korang beli sekali #Ablaasa berpeluang menang CASH RM1K dan PAKEJ BERCUTI KE SYDNEY! WOW WOW WOW BUKAN KALENG KALENG YE! 🙌🏻😎 JOM JADI CUSTOMER BERTUAH 😘 #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
Jawabnya lmam Hambali mengatakan tidak sunat membaca qunut pada solat subuh. Imam Syafie mengatakan sunat baca qunut pada solat subuh. Hadis lmam Hambali adalah hadis yg hanya meneruskan bacaan qunut nazilah. Bagi beliau qunut subuh sudah dihentikan. Sandaran lmam Syafie pulak, Nabi berqunut sampai akhir hayat. Pandangan lmam Hambali pulak, qunut akhir hayat bkn qunut subuh tapi qunut nazilah. Haa tu khilafnya. Dua-dua hadis. Sape kata tidak ada hadis baca qunut subuh itu bkn ulama, itu baghal. Kerana semua ulama dunia yg menghuraikan perselisihan pandangan tntg baca qunut subuh disisi ulama 4 mazhab, kesemua mereka mendtgkan hadis. Hadis Nabi tak baca qunut subuh. Hadis Nabi baca qunut subuh. Tak pernah dlm sejarah timbul persoalan qunut subuh takde hadis. Cuma lmam Hambali cenderung pada pendapat Nabi hanya meneruskan qunut nazilah. Imam Syafie berpendapat Nabi meneruskan qunut subuh setiap hari. Adapun qunut nazilah hanya jika berlaku musibah beso pada umat islam. Dua-dua hadis belaka. Dua-dua imam mujtahid. Sape nak ikot lmam Hambali silakan. Yg tak boleh ikot Haji Hambali pemandu grab. Imam Syafie lebih lagi kerana dia guru bagi lmam Hambali. Tidak ada sorg lmam berkata bid'ah baca qunut. Yg ada hanya mazhab ke 5 dlm islam yg membid'ahkan baca qunut. . 👤: Mazhab apa tu ? Mazhab facebooki. 2 3 org ustaz yg rasa setaraf dgn imam2 keluar fatwa haram & sesat baca qunut. Tak pernah ulama dunia kata lagu tu. Syeikh Ali Jadul Haq mantan syeikul Azhar. Seorg ulama yg sgt byk ilmu lagi warak. Dia jawab dlm kitabnya sape yg baca qunut ikot pandangan lmam Syafie dpt fadhilat doa qunut. Sape yg tidak membaca qunut mengikot pandangan lmam Hambali solatnya telah sah kerana qunut subuh bkn rukun solat. Tgk lmam beso-beso jawab. Ni kita hok cap ayam nak kata bid'ah. Angry bird pun kecik lagi. #tj3 #soaljawabagama #islam #dakwah #muslim #fekah #ceramah #tauhid #uai #ustazazharidrus #ulama #akidah #muhasabah #kiamat #akhirzaman #muhasabahdiri #quran #sunnah #hadis #tarbiah #muslimah #dakwahsentap 2 weeks ago by @literasi_qolbi

Your browser doesn't support HTML5 video.

AISYAH HIJANAH PUN DAH BACA SEMUSIM DI BARZAKH karya @hadi_fayyadh ! . 1 DAY 1 STORY -PART 10- . •REVIEW BUKU SEMUSIM DI BARZAKH• "Amalan aku dah banyak, cukup lah buat baik" "Lek lu, mati lambat lagi. Masa ni la aku nak popular, nak followers ramai" "Masa muda muka cantik ni la aku kena touch up lagi biar semua orang tgk aku" "Dah tua nanti aku taubat ah, aku pakai lah tudung.. Sekarang belum sampai seruan" . Kita tertipu. Kita terpedaya. Dengan kepercayaan "MATI LAMBAT LAGI" inilah yg membuatkan kita sanggup buat perkara yg diharamkan oleh Allah . Kita tak sedar ada perkara yg lebih penting di hadapan. Kita tak sedar, segala yg kita lakukan ini diperhatikan. Segala yg kita lakukan saat ini dihitung, dirakam & akan dibentangkan terang-terangan di hadapan seluruh rakyat manusia kelak . 🔴Kutuk orang? Jangan menyesal kalau org itu tarik kita saat sebelah kaki nak masuk syurga dah 🔴 Cakap pandai, buat tak nak? Jangan menyesal kalau usus perut bersepai dalam neraka 🔴 Pakai baju seksi, tak nak tutup aurat? Jangan menyesal kalau dada dah kena rentap dgn panas api neraka 🔴 Minum arak? Jangan menyesal kalau nanti dah kena minum nanah, darah neraka . Dah banyak saluran yg Allah beri kpd kita utk menunjukkan betapa kehidupan selepas kematiaan itu adalah lebih utama drpd dunia. Tetapi, dunia masih menjadi Kiblat kita. Kita banyak berkorba utk dunia, kerana itulah kita rasa tak sanggup nak tinggalkan dunia... . Berapa ramai wanita yg sudah tidak akut azab? Muka cantik? Jangan kerana muka cantik itu nanti yg akan hancur musnah akibat bahangnya api neraka. Baju seksi mahal yg digunakan utk menarik perhatian lelaki, acah ikut artis Barat demi mengejar 'likes' & 'followers'. Akhirnya saat diseksa, mana semua baju mahal tu? Mana followers tu? Mana likes tu? ITU SEMUA SUDAH TIDAK DAPAT MENJADI SYAFAAT LAGI . #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #dajjal #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kianaf 2 weeks ago by @bukutaubatt

Your browser doesn't support HTML5 video.

1)Kalau terlanjur tengok video lucah, wajib sentiasa hadirkan rasa bersalah teramat sangat dalam diri dan taubat selalu. Jangan bertangguh-tangguh! Kemudian jangan lupa berdoa selalu. Doa minta moga Allah beri kekuatan pada kau untuk berhenti. . 2)Jangan pernah layankan perasaan untuk tengok video lucah. Kalau datang perasaan nak tengok video lucah, itu dimaafkan. Yang diharamkan adalah melayan perasaan kau tu dan terus menonton video lucah. Jangan kawan, kuatkan semangat ! . 3)Puji dan reward (hadiahkan) diri sendiri jika BERJAYA tidak tengok video lucah selama seminggu, atau sebulan, ataupun setahun. Kemudian, kuatkan azam dan semangat untuk menahan lebih lama agar tidak tengok video lucah sampailah kau berhenti sepenuhnya . 4)Denda diri sendiri kalau setiap kali menonton video lucah. Denda jangan kasi denda yang ringan, denda yang berat. Contoh, setiap kali kau menonton video lucah, kau sedekah RM50.00. Atau setiap kali kau menonton video lucah, kau baca al Quran 1 juzuk untuk 1 minit. Denda diri kau dengan amal soleh yang agak berat. . Kalau kau TIDAK bersungguh dan kemahuan untuk berhenti tengok video lucah itu LEMBIK dan LEMAH, percayalah, saya bagi 100000000 juta bilion lemon tips sekalipun, sampai mereput kau takkan berhenti. . MELAINKAN jika kau mahu. Moga Allah berikan kau kekuatan untuk berhenti tengok video lucah. Amin. . *Jom dapatkan buku tarbiah indie islamik @tarbiahsentapofficial dengan whatsapp 019 4969735 . #SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #dakwahsentuh #tarbiahsentap #diariluahanhati #donedakwah #jentikhati #seribusatucerita #ayatsentap #nakngepek #atukpesan #tolongdengan #nakbebel #malaysiatrending #jomdakwah #nakfakta #hijrah #ingatallah #izbookstore #quran #ayatpower #ayatdeep #nakngepek #bukuonline #Dakwah #Tarbiah #Muslimah HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @izbookstore

Your browser doesn't support HTML5 video.

1)Kalau terlanjur tengok video lucah, wajib sentiasa hadirkan rasa bersalah teramat sangat dalam diri dan taubat selalu. Jangan bertangguh-tangguh! Kemudian jangan lupa berdoa selalu. Doa minta moga Allah beri kekuatan pada kau untuk berhenti. . 2)Jangan pernah layankan perasaan untuk tengok video lucah. Kalau datang perasaan nak tengok video lucah, itu dimaafkan. Yang diharamkan adalah melayan perasaan kau tu dan terus menonton video lucah. Jangan kawan, kuatkan semangat ! . 3)Puji dan reward (hadiahkan) diri sendiri jika BERJAYA tidak tengok video lucah selama seminggu, atau sebulan, ataupun setahun. Kemudian, kuatkan azam dan semangat untuk menahan lebih lama agar tidak tengok video lucah sampailah kau berhenti sepenuhnya . 4)Denda diri sendiri kalau setiap kali menonton video lucah. Denda jangan kasi denda yang ringan, denda yang berat. Contoh, setiap kali kau menonton video lucah, kau sedekah RM50.00. Atau setiap kali kau menonton video lucah, kau baca al Quran 1 juzuk untuk 1 minit. Denda diri kau dengan amal soleh yang agak berat. . Kalau kau TIDAK bersungguh dan kemahuan untuk berhenti tengok video lucah itu LEMBIK dan LEMAH, percayalah, saya bagi 100000000 juta bilion lemon tips sekalipun, sampai mereput kau takkan berhenti. . MELAINKAN jika kau mahu. Moga Allah berikan kau kekuatan untuk berhenti tengok video lucah. Amin. . *Jom dapatkan buku tarbiah indie islamik @tarbiahsentapofficial dengan whatsapp 019 4969735 . #SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #dakwahsentuh #tarbiahsentap #diariluahanhati #donedakwah #jentikhati #seribusatucerita #ayatsentap #nakngepek #atukpesan #tolongdengan #nakbebel #malaysiatrending #jomdakwah #nakfakta #hijrah #ingatallah #izbookstore #quran #ayatpower #ayatdeep #nakngepek #bukuonline #Dakwah #Tarbiah #Muslimah HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @izbookstore
JANGAN RISAUKAN KATA-KATA ORANG, KERANA SETIAP ORANG MEMBACA DUNIA DENGAN PEMAHAMAN DAN PENGALAMAN YANG BERBEZA. Teruslah melangkah, selama engkau di jalan yang baik. Meski terkadang kebaikan tidak sentiasa dihargai. Jangan menjelaskan tentang dirimu kepada siapa pun, Kerana yang menyukai mu tidak perlu tahu tentang semua kebaikan yg kamu lakukan. Dan yang membenci mu tidak percaya tentang kebaikan yg masih ada pada dirimu. Hidup bukan tentang siapa yang terbaik, tapi tentang siapa yang mahu berbuat baik dan sentiasa memperbaiki diri. Hari ini dan semalam adalah hari yg berbeza. Pintu taubat sentiasa terbuka untuk hambaNya. Kita Bukan Siapa-Siapa Untuk Menilai Siapa Siapa.. *Eratkan ukhuwah sesama Islam* , Walau sekadar berdoa untuk semua ahli keluarga..jiran & sahabat Ketika kita menanam padi, rumput pun ikut tumbuh.. Tapi ketika kita menanam rumput, tidak pernah padi turut tumbuh.... Dalam kita melakukan “ kebaikan ”, kadang-kadang ada yang buruk turut ikut sama.. Tapi Ketika kita melakukan “ keburukan ”, tidak ada kebaikan turut ikut serta.. Jangan bosan untuk berbuat baik walaupun kadang-kadang kita tidak sempurna. Jika melawat ke hospital, kita akan menyedari betapa berharganya nikmat kesihatan. Jika melawat ke penjara, kita akan menyedari betapa besarnya nikmat kebebasan. Jika kita ke kubur, kita akan menyedari betapa berharganya nikmat hidup. Pesakit akan keluar wad bila sakitnya sembuh. Manakala banduan akan keluar penjara bila tamat tempoh hukumannya. Tetapi kubur TIADA JALAN KELUAR. Sentiasa ingat mati dan Buatlah persiapan untuk kematian...sedar lah diri segala yg kt miliki termasuk diri kt milik ALLAH SWT -Ustaz Iqbal Zain- . . . . . . . . #solatontime #doazikir #alquransunnah #dakwahku #dakwah #hijrahku #hijrah #tarbiah #thetarbiah #islam #agamaislam #ceramah #ceramahagama #nakkongsi #sisnakpesan #kirimakukekuatan #allahhuakbar #islammalaysia #share #sharedakwah #pesanan #instafashion #7harimencintaiku2 #duniaakhirzaman #akhirzaman #seadanyaaku #instafamous #abpbh2019 #seadanyaaku #adelleasofea 2 weeks ago by @ctqhadijah

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jom sertai Seminar Ilmuwan 2019 yang bertajuk Rasulullah S.A.W, Hijrah dan Madinah yang akan berlangsung pada : 27hb Oktober 2019-Ahad Dewan Bunga Sakura, Bukit Jelutong, Shah Alam, Selangor. 8 pagi hingga 4.30 petang . Banyak tajuk yang akan dikongsi para asatizah antaranya ialah : .1. Mengapa Bangsa Yahudi diutus paling ramai Nabi & Rasul? 2. Apa Keterikatan Janji Zionis dengan Agenda dan Misi Dajjal? 3. New World Order : Disebalik Manusia Yahudi bernama Rotschild 4. Gempar : Penguasaan Yahudi Mutlak tahun 2020? Benarkah? 5. Mengapa 70,000 Yahudi dipilih sebagai pengikut Dajjal ? 6. The Modern Land Of Israel? Apa kaitan dengan Tanah Melayu? . Untuk pendaftaran layari laman web ini www.mhhlaguna.com/seminar dan jika ada pertanyaan WhatsApp mai kami di 013 742 9122 . Jom follow instagram @seminarilmuwan2019 . Ayuh daftar segera, tempat terhad. ------------------------------------------------- #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #share #jomrepost - #MuhasabahDiri #videoviral #videoakhirzaman #fakta #info #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team

Your browser doesn't support HTML5 video.

LUAR BIASA. . Cukup lah kita kecewa mengejar cinta manusia, kerana cinta Allah adalah yang luar biasa. Cari lah cinta Allah, bagaimana bila kita merasakan manisnya dalam ibadat maka disitu kita mencapai cinta Allah. Apa yang kita mahukan, kasih sayang, nak rasa dijaga diambil berat, semua itu sangat dekat dengan kita, tapi kita yang buta hati. Kerana nafsu yang cintakan dunia. . Speaker : @alifteega . #alifteega #teega #dakwah #jommuhasabahdiri #tarbiah #nasihat #couple #hijrah #ubah #perbaikidiri #teguran #kongsi #ilmu #peringatan #messages #kebaikan #tarbiahdiri #hijrah #couple #happilyeverafter #nikah #sunnah 2 weeks ago by @danial_mat_dan_72
۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞ . "Berprasangka baiklah kepada ALLAH, maka ALLAH akan muliakan kita dengan memberikan sesuatu yang lebih baik dari yang kita sangkakan." . [Habib Muhammad Al-Bagir Bin Alwy Bin Yahya] . @sindiransigadis 2 weeks ago by @faabeautyshaklee
K A L A M | U S T A Z A H . ❌ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ #dakwah #kalamulama #tarbiah #dakwahsentap #tarbiahsentap #dakwahjentikhati #tarbiyyah #dakwahislamic #islamicquotes #quotes #budakpondok #belajarlagidanlagi #datanglagidanlagi #anakmurid #syeikhabdulqadir #doakansaya #doayangbaikbaik #sharebybintuabuya #jommuhasabah #muhasabahdiri #teambintuabuya #MissKhalifah #budakbiasa #masihperlubimbingan 2 weeks ago by @bintu.abuya
Jawabnya lmam Hambali mengatakan tidak sunat membaca qunut pada solat subuh. Imam Syafie mengatakan sunat baca qunut pada solat subuh. Hadis lmam Hambali adalah hadis yg hanya meneruskan bacaan qunut nazilah. Bagi beliau qunut subuh sudah dihentikan. Sandaran lmam Syafie pulak, Nabi berqunut sampai akhir hayat. Pandangan lmam Hambali pulak, qunut akhir hayat bkn qunut subuh tapi qunut nazilah. Haa tu khilafnya. Dua-dua hadis. Sape kata tidak ada hadis baca qunut subuh itu bkn ulama, itu baghal. Kerana semua ulama dunia yg menghuraikan perselisihan pandangan tntg baca qunut subuh disisi ulama 4 mazhab, kesemua mereka mendtgkan hadis. Hadis Nabi tak baca qunut subuh. Hadis Nabi baca qunut subuh. Tak pernah dlm sejarah timbul persoalan qunut subuh takde hadis. Cuma lmam Hambali cenderung pada pendapat Nabi hanya meneruskan qunut nazilah. Imam Syafie berpendapat Nabi meneruskan qunut subuh setiap hari. Adapun qunut nazilah hanya jika berlaku musibah beso pada umat islam. Dua-dua hadis belaka. Dua-dua imam mujtahid. Sape nak ikot lmam Hambali silakan. Yg tak boleh ikot Haji Hambali pemandu grab. Imam Syafie lebih lagi kerana dia guru bagi lmam Hambali. Tidak ada sorg lmam berkata bid'ah baca qunut. Yg ada hanya mazhab ke 5 dlm islam yg membid'ahkan baca qunut. . 👤: Mazhab apa tu ? Mazhab facebooki. 2 3 org ustaz yg rasa setaraf dgn imam2 keluar fatwa haram & sesat baca qunut. Tak pernah ulama dunia kata lagu tu. Syeikh Ali Jadul Haq mantan syeikul Azhar. Seorg ulama yg sgt byk ilmu lagi warak. Dia jawab dlm kitabnya sape yg baca qunut ikot pandangan lmam Syafie dpt fadhilat doa qunut. Sape yg tidak membaca qunut mengikot pandangan lmam Hambali solatnya telah sah kerana qunut subuh bkn rukun solat. Tgk lmam beso-beso jawab. Ni kita hok cap ayam nak kata bid'ah. Angry bird pun kecik lagi. #tj3 #soaljawabagama #islam #dakwah #muslim #fekah #ceramah #tauhid #uai #ustazazharidrus #ulama #akidah #muhasabah #kiamat #akhirzaman #muhasabahdiri #quran #sunnah #hadis #tarbiah #muslimah #dakwahsentap 2 weeks ago by @tanya3jawab
"Jika engkau redha dengan takdir, nescaya engkau akan hidup dalam bahagia. Tetapi andai engkau tidak redha dengannya, nescaya engkau akan hidup dalam kesedihan" . [Imam Abdullah Bin Alawi Al-Haddad Rahimahullah Taala] . @sindiransigadis 2 weeks ago by @faabeautyshaklee
HIDUP . Hidup Penuh cabaran Penuh dugaan Penuh penderitaan Penuh dengan ujian . Tapi ingatlah Life is a game Jika menang dalam game itu, bukan dapat chicken dinner... Tapi kita akan dapat Syurga =) Insya-Allah ;) . Jadi jauhilah maksiat Kerana, ia akan menjatuhkan 'rank' kita Dalam mengejar Syurga Allah SWT . Dipersilakan- 📍Tag Sahabat Anda ✅Keep Support @official_tti on Instagram and Team Tarbiah on YouTube ✏Dont forget to follow, comment, like, dan share jika anda rasa bermanfaat dan subscribe Team Tarbiah on YouTube 🔊Turn On Notification ◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽ ✅Follow🌷-: @therealmza_ @nxjiihxn @kaneki_on2 @fakta.sains_ @note_fact @fakta_everything @quotesxfakta @miss.dakwah._ @miss_.cerewet @idcfact @official_tti @mr.merapu . #teamtarbiah #Allah #Rasulullah #islamagamaku #jentikhati #tarbiahdiri #official_tti #istiqamah #islam #mza_studio #dakwahbersama #tarbiah #savepalestine #jentiksikit #muhasabahdiri #pray4palestine #pray4syiria #pray4rohingya #savetahfiz #sunnah #donedakwah #malaysia #ganukiter #alwayssmileitssunnah #islamicquotes #malaysianegararahmah #zikir #balaghalula #hasbunallah #standwithzakirnaik . Quotes by @therealmza_ 2 weeks ago by @official_tti

Your browser doesn't support HTML5 video.

S H A R E | BINTU ABUYA . ❌ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ #dakwah #kalamulama #tarbiah #dakwahsentap #tarbiahsentap #dakwahjentikhati #tarbiyyah #dakwahislamic #islamicquotes #quotes #budakpondok #belajarlagidanlagi #datanglagidanlagi #anakmurid #syeikhabdulqadir #doakansaya #doayangbaikbaik #sharebybintuabuya #jommuhasabah #muhasabahdiri #teambintuabuya #MissKhalifah 2 weeks ago by @bintu.abuya
PENULISAN MENYENTUH JIWA ! . Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luar biasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu. . Apa yang kau bawa nanti untuk menghadap Tuhan? Dosa atau nikmat cinta hamba untuk penciptanya? . Mari merenung bersama kami, hayatinya lebih mendalam dalam sebuah kisah benar yang padat dengan ibrah karya @hadi_fayyadh ini. . Insya Allah pasti menggugah jiwa yang berkeladak dan dahagakan hidayahNYA. . Dapatkannya dengan kami segera ---------------------------------------------------- 🍃📌HUBUNGI SEGERA📌🍃 http://wasap.my/6019-9914029 . . ---------------------------------------------------- #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team
Follow @bookofislamic Follow @bookofislamic Follow @bookofislamic #dakwah #dakwahsentap #tarbiah #tarbiahsentap #tarbiyyah #yukhijrah #cintailahi #penmerahdotcom #ayatsentap #nakbebel #pencintakucing #twitterquotes #jentikhati #dakwahitucinta #naksentap #tausiyahcinta #nakbebel #apakes #bookofislamic #ustazazharidrus #tiktok #moveon #atukpesan #mudahterhibur #iglelakivsperempuan #lawakhambar #kakishare #zonlawak #qoutejentikhati #komikmalaysia #sentapbeb 2 weeks ago by @bookofislamic
🤩🤩💢RUPANYA SENANG JE NAK PUASKAN HATI WANITA NI..2 PRODUK NI JE..HOT KAN? . Kali ni mmg tak dapat sangkal ni. Memang 2 produk ni dah duduk TANGGA ATAS SEKALI utk set makeup KEGEMARAN RAMAI . Tak lengkap rasenye kalau uolls tak ada HOT SET ni . UTK PROMO HARI MALAYSIA, kita bagi RM68 jurr utk 2 PRODUK NI: 1️⃣ GLOWING DD MOIST CAKE 💘Menutup cela, parut jerawat dan noda hitam diwajah 💘Jimat masa - boleh siap dalam masa 5 minit 💘Tanpa silicon 💘3 dalam 1 (Gabungan Foundation + Concealer + Powder) SPF 50 2️⃣ MAGIC LIPSTICK WITH ORGANIC MARULA OIL 💄Tidak menghitamkan bibir 💄Tahan lama 💄Tidak mengeringkan bibir 💄Tanpa kandungan Plumbum . Berminat boleh klik link di bio saya ye 😉 atau klik dibawah ⬇️ . www.wasap.my/60142381828 www.wasap.my/60142381828 www.wasap.my/60142381828 #ProdukMesraWuduk #mekapmudahdibersihkan #produkviral #jomcantik #nakcantik #agentsah #viral #ladies #tarbiah #Feminineintimatewashnurraysa #ProdukMesraWuduk #produkhalalsucibumiputera #nurraysa #apasa #teamshabeautyohsem #kl #cod #codseluruhkl #poslaju #teamopah 2 weeks ago by @azieraissweet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tengok video ini, apa kata Mufti. .... Credit @tvalhijrah114 .............................................................................................. #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sesungguhnya apa yang telah ditentukan itu adalah yang terbaik buat kita. . Pejam mata dan husnudzon 😌 By @ theinfiru #thesyaquotes #keepqowiy #qowiy #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #jomberubah #videojentikhati #videojiwang #couplegoals 2 weeks ago by @keepqowiy_
🌸 #dakwah #dakwahsentap #tarbiah #tarbiahsentap #tarbiyyah #yukhijrah #cintailahi #penmerahdotcom #ayatsentap #nakbebel #pencintakucing #twitterquotes #jentikhati #dakwahitucinta #naksentap #tausiyahcinta #nakbebel #apakes #bookofislamic #ustazazharidrus #tiktok #moveon #atukpesan #mudahterhibur #iglelakivsperempuan #lawakhambar #kakishare #zonlawak #qoutejentikhati #komikmalaysia #sentapbeb 2 weeks ago by @ukhtylativa
TAG ADIK ADIK UPKK & PT3 SUPAYA DEPA SEMANGAT SIKIT! 😊 - #fetyaawrites #PT3 #UPKK #youngteacher #randomthought #hijrahyuk #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #jomberubah #quotes 2 weeks ago by @aisyaa_fetyaa
BUKAN RETORIK SEBUAH KARYA .. Masanya tidak lagi menunggu, ia berlari seperti mahu meninggalkanmu,. Usah lagi kita termanggu pada dunia yang tidak lagi punya segala erti. . . Bukan cerita dongeng rekaan sang Pujangga. Tetapi sebuah karya yang akan menjadi secebis nota peringatan buat kita sebagai seorang hamba kepada Tuhan Yang Esa.. . Jom dapatkan buku karya-karya @hadi_fayyadh . . CREDIT PHOTO @ @sagearchaic . Whatsapp Segera! +60168434007 / follow @bukutaubatt #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #dajjal #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
SEMBAYANG LAH KAMU, SEBELUM KAMU DISEMBAHYANGKAN.Dirilah solat wahai anak Adam!!kerana dgn solat yg akn menentukan tempat tinggal kita di akhirat kelak sama ada di NERAKA atau di SYURGA!!! #tarbiah4hati #tarbiahsentapofficial #tarbiahsentap #tarbiahdiri #tarbiah #tarbiahhati #tarbiahkalbu #tarbiahdarilangit #nakpesan #nakkasi #nakbebel #nakshare #jgnkataabgxpayung #tobakeh #molekeh #yoloko #onetwothree #pendakwahmuda #bakaljenazahislam #bakalimamawk 2 weeks ago by @zaku.1_naim

Your browser doesn't support HTML5 video.

BAGAIMANA RUPA DAJJAL? _ Dengar sampai habis. Tag rakan rakan anda.! #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #quotes 2 weeks ago by @bukutaubatt
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu.. ------------------------------------- 🍃📌HUBUNGI SEGERA📌🍃 http://wasap.my/6019-9914029 ---------------------------------------------------- #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #share #jomrepost - #MuhasabahDiri #videoviral #videoakhirzaman #fakta #info #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team
Setiap dr kegagalan itu ialah batu loncatan untuk kita semakin menghampiri kejayaan. ☺️ . . . Jom follow @kalam.hijrah . . . . . #kalamhijrah #tazkirah #dakwah #sebarkandakwah #tarbiahsentap #nasihat #istiqomah #motivasi #jomdakwah #nakfakta #nakbebel #share #jomrepost #dakwahsentap #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #jomhijrah #penmerahdotcom #apakes #jentikhati #kongsi #videodakwah #tarbiah #belajar #sentap #quote #igers #comment #love 2 weeks ago by @kalam.hijrah
Reposted from @hadi_fayyadh ( @get_regrann ) - #Repost @ran_shimy with @get_repost ・・・ Time kasih banyak2 ust @hadi_fayyadh utk buku ni. Buku yg ohsem✨Tggu punya tggu igt nk baca wktu cuti sem haritu...tapi Allah sebaik baik perancang. Jadi peneman kt hospital rupenya😂✨ Fighting ust!😊👍🏻 . . Tak sia sia beli buku ni. Bnyk sdarkan diri dr tidur yg lena. Nasib baik saya minat sejarah.😂 Ada perkaitan dgn sejarah yg blajar wktu skolah mngh dulu. . . The way of ustaz express citer x bosan dan santai santai je. And menjawab kemusykilan tntg konspirasi kematian of raja pop dunia,( michael jackson ). And cerita psl agenda akhir zaman ni especially pasal projek blue beam tu. Naudzubillah min zalik! Moga iman terus terjaga! Moga Allah kurnia syurga. . . #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #iluminati #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt

Your browser doesn't support HTML5 video.

... ... Credit @jom_dakwah ---------------------------------------------------- #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLe 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team

Your browser doesn't support HTML5 video.

TONTON VIDEO PENUH INI DAN ANDA AKAN KETAHUI CARA TINGGALKAN MAKSIAT : PART 1 . Disudut hati orang yang bermaksiat, dia hakikatnya nak berubah. Dia menangis berkali-kali, bertaubat, namun taubatnya itu tak mampu menghilangkan ketagihannya. Dosa itu menghantui. Jatuh bangun, jatuh dan bangun, taubat dan taubat, tangisan demi tangisan. Seolah TIADA JALAN KELUAR untuk meninggalkan maksiat. . Siapa mahu hidup dalam keadaan terseksa dalam maksiat? Semua orang tak nak! Kan? Kalau bebetul NAK berubah, ini dia, kami bawakan buku AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT, . . 📚AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT karya @shukery_azizan dan @aiman.afeef . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds

Your browser doesn't support HTML5 video.

TONTON VIDEO PENUH INI DAN ANDA AKAN KETAHUI CARA TINGGALKAN MAKSIAT : PART 1 . Disudut hati orang yang bermaksiat, dia hakikatnya nak berubah. Dia menangis berkali-kali, bertaubat, namun taubatnya itu tak mampu menghilangkan ketagihannya. Dosa itu menghantui. Jatuh bangun, jatuh dan bangun, taubat dan taubat, tangisan demi tangisan. Seolah TIADA JALAN KELUAR untuk meninggalkan maksiat. . Siapa mahu hidup dalam keadaan terseksa dalam maksiat? Semua orang tak nak! Kan? Kalau bebetul NAK berubah, ini dia, kami bawakan buku AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT, . . 📚AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT karya @shukery_azizan dan @aiman.afeef . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds
TONTON VIDEO PENUH INI DAN ANDA AKAN KETAHUI CARA TINGGALKAN MAKSIAT : PART 1 . Disudut hati orang yang bermaksiat, dia hakikatnya nak berubah. Dia menangis berkali-kali, bertaubat, namun taubatnya itu tak mampu menghilangkan ketagihannya. Dosa itu menghantui. Jatuh bangun, jatuh dan bangun, taubat dan taubat, tangisan demi tangisan. Seolah TIADA JALAN KELUAR untuk meninggalkan maksiat. . Siapa mahu hidup dalam keadaan terseksa dalam maksiat? Semua orang tak nak! Kan? Kalau bebetul NAK berubah, ini dia, kami bawakan buku AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT, . . 📚AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT karya @shukery_azizan dan @aiman.afeef . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds
TONTON VIDEO PENUH INI DAN ANDA AKAN KETAHUI CARA TINGGALKAN MAKSIAT : PART 1 . Disudut hati orang yang bermaksiat, dia hakikatnya nak berubah. Dia menangis berkali-kali, bertaubat, namun taubatnya itu tak mampu menghilangkan ketagihannya. Dosa itu menghantui. Jatuh bangun, jatuh dan bangun, taubat dan taubat, tangisan demi tangisan. Seolah TIADA JALAN KELUAR untuk meninggalkan maksiat. . Siapa mahu hidup dalam keadaan terseksa dalam maksiat? Semua orang tak nak! Kan? Kalau bebetul NAK berubah, ini dia, kami bawakan buku AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT, . . 📚AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT karya @shukery_azizan dan @aiman.afeef . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds

Your browser doesn't support HTML5 video.

Taubat. Apakah itu taubat? Nak senang cerita pasal taubat ni, taubat ni apabila kita rasa bersalah dengan dosa, insaf dan mohon ampun daripada segala dosa dan azam untuk tidak repeat segala kesilapan dan maksiat. Rukun negara ada lima maka rukun taubat tiga : . ✔ Penyesalan ✔ Minta pengampunan ✔ Azam untuk tidak repeat dosa . 💐 Fadilat taubat; . ❤ Diampunkan oleh Allah swt. ❤ Dimudahkan segala urusan. ❤ Menceriakan kehidupan seharian. ❤ Menghilangkan perasaan menekan. ❤ Mencegah dosa dan kemaksiatan. . 💐 Niat taubat; . اصلي سنة التوبة ركعتين الله تعاليًًً . “Sahaja aku menunaikan solat sunat taubat dua rakaat kerana Allah taala.” . . 📚TAUBAT YANG TERTANGGUH 📚SUJUD YANG TERAKHIR 📚IZINKAN AKU MENCARI TUHAN Karya @aizuddinhamiid . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds
#TEST SKILL Sket petang2 ni😝😝 . Percaya tak, kalau siapa yg dapat baca ni adalah SPECIAL. Sebab bukan semua orang boleh baca secara tenang, mcm baca dalam keadaan tulisan biasa. . Good luck! . Boleh komen apa yg uolls baca🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ . #ProdukMesraWuduk #mekapmudahdibersihkan #produkviral #jomcantik #nakcantik #agentsah #viral #ladies #tarbiah #Feminineintimatewashnurraysa #ProdukMesraWuduk #produkhalalsucibumiputera #nurraysa #apasa #teamshabeautyohsem #kl #cod #codseluruhkl #poslaju #teamopah 2 weeks ago by @azieraissweet

Your browser doesn't support HTML5 video.

S H A R E | BINTU ABUYA . . Hadith Rasulullah sallallahu alaihi wasallam bersabda, mafhumnya : "MENUNTUT ILMU ITU WAJIB KE ATAS SETIAP MUSLIM." . . Ilmu apa yang wajib di sini? Bukan ilmu dunia, tapi ilmu akhirat (agama). Ilmu yang membawa kamu kenal Allah, kenal Rasulullah sallallahu alaihi wasallam & kenal hukum hakam agama. . . Semua orang pernah hidup dalam keadaan jahil. Tertanya-tanya, dalam bab hukum agama. Kejahilan itu adalah sakit. Cara ubati nya dengan cara MENUNTUT ILMU. Kalau sakit jumpa doktor, kenapa jahil tak pergi TALAQQI? Sedangkan yang lebih kamu perlukan adala ILMU. . . Kata imam Al-ghazali : "Amal tanpa ilmu itu sia-sia. " Perkara yang sia-sia, adakah ia diterima? Rasa-rasa amal yang kita buat ni diterima tak? Kalau tanya tentang Allah, agak-agak dapat jawab tak? . . Kalau rasa diri masih jahil tentang Allah, Rasulullah sallallahu alaihi wasallam dan tentang hukum agama. Pakat-pakat lah mengaji. Hidup dunia tak lama. Nak kejar dunia, boleh. Tapi jangan lupa, akhirat masih ada. . ❌ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ #dakwah #kalamulama #tarbiah #dakwahsentap #tarbiahsentap #dakwahjentikhati #tarbiyyah #dakwahislamic #islamicquotes #quotes #budakpondok #belajarlagidanlagi #datanglagidanlagi #anakmurid #syeikhabdulqadir #doakansaya #doayangbaikbaik #sharebybintuabuya #jommuhasabah #muhasabahdiri #teambintuabuya #MissKhalifah #budakbiasa #masihperlubimbingan 2 weeks ago by @bintu.abuya

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ini baru volcano. Kalau neraka nanti macam mana lah ya? 😭 . . @slwtpbuh @slwtpbuh @slwtpbuh . . #pbuh #peacebeuponhim #slwt #selawat #motivasi #hijrah #islam #islamicquotes #qoutes #qoutesoftheday #nasihat #nasihatdiri #pesanandiriku #jomhijrah #dakwah #teguran #manfaat #kongsi #ilmu #tarbiah #ubah #muhasabah #perbaikidiri #mutiarakata #60saat #hikmah #kesakitan #motivasi #semangat 2 weeks ago by @slwtpbuh
Sebaik baik tempat untuk kita bergantung harap. ALLAH. Tiada yang lain. . ALLAH SAHAJA yg boleh bantu kita. Diperantarakan dgn makhluk. Dgn masa. Dgn semuanya. Tp semuanya kuasa dr ALLAH.☺️ . . Jom follow @kalam.hijrah . . . . . #kalamhijrah #tazkirah #dakwah #sebarkandakwah #tarbiahsentap #nasihat #istiqomah #motivasi #jomdakwah #nakfakta #nakbebel #share #jomrepost #dakwahsentap #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #jomhijrah #penmerahdotcom #apakes #jentikhati #kongsi #videodakwah #tarbiah #belajar #sentap #quote #igers #comment #love 2 weeks ago by @kalam.hijrah
#apasa #mirafilzah #cantik #babysayang #qotd #pink #Nurraysa #teamopah #tarbiah #tarbiahsentap #tarbiahdiri #katasemangat #sayang 2 weeks ago by @azieraissweet
ِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh semua.. 😊 . . FEEDBACK : CUSTOMER GRAB PROMOSI BELI 4 BUAH TERUS!!WOW 😱 . . Alhamdulillah..terima kasih banyak-banyak beli dgn kami.. jazakillahu khairan kathira..🤗💕😊 . customer order : . ✔Infinity War ✔The last Kingdom ✔Semusim Di Barzakh ✔Semusim Di Mahsyar . BONUS PERCUMA . 🆓🎁4 ebook : 1) Tuhan, sentuhlah hatiku 2)Simbiosis cinta 3) Never be alone 4)The secret protocol EBOOK BERNILAI RM25 (SECARA PERCUMA SAHAJA) . 🆓🎁 2 buku mana2 karya hadi fayyadh. ( diberi percuma sahaja tau )😉 . ************************************************* . . Sesiapa yang membaca KARYA HADI FAYYADH, in shaa Allah akan jatuh hati untuk mendapatkan koleksi - koleksi yang lain.. . Kadang-kadang Hidayah itu datang dalam pelbagai bentuk.. Hidayah perlu dicari..bukan dinanti.. . Mudah-mudahan asbab novel ini dapat membuka pintu hati kita yang paling dalam (qalbun) in shaa Allah.. . Jom selami bersama kami.. in shaa Allah anda akan merasai jiwa kembali bertuhan.. . Boleh whatsapp kami segera. . 📲 012-2948582 📲 012-2948582 📲 012-2948582 . . Atau . . Sila klik link whatsapp terus di Bio Profile. . . Nak tgk banyak lagi feedback customer kami 😉 Sila tekan hashtag dibawah ⤵️ . 🔴 #feedbackSDBbyMIE atau 🔴 #feedbacknovelbymie 2 weeks ago by @novelislamik.bestseller
Ramai yang berkata tentang bahagia, tapi hakikatnya erti bahagia itu sendiri kita belum tahu selagi tidak menahu mendekatkan diri pada Ilahi. #acappzz #tarbiah 2 weeks ago by @acappzz

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jika harapan itu sepenuhnya pada makhluk ciptaan-Nya, maka yang kau akan dapat adalah kecewa. Tapi, sekiranya harapan mu pada Dia. Kau tidak akan kecewa malah kau akan yakin aturan-Nya lebih baik dan sempurna. . #sharebybintuabuya #dakwah #ilmumanfaat #tarbiah 2 weeks ago by @sharebybintuabuya

Your browser doesn't support HTML5 video.

#sharebybintuabuya #dakwah #tarbiah #islamicquotes #ulamanusantara #kalamulama 2 weeks ago by @sisninjah

Your browser doesn't support HTML5 video.

[{ MISSION PLANNER2020 }] . Alhamdulillah, sebanyak 120,000 buah Planner2019 #mysyabab terjual pada tahun ini , . In shaa allah, target #teamsyabab bagi tahun hadapan adalah sebanyak 200,000 buah Plannner yang akan menjadi milik anda 📖, . Planner yang bakal keluar pastinya mempunyai kelainan dan menarik dari tahun sebelum nya 😉, . Share dan tag rakan² anda untuk memilik Planner dari kami #mysyabab , Planner yang in shaa allah dapat membantu anda menguruskan masa dan kehidupan agar lebih teratur dan terurus 😊, . Tunggu update dari kami @planner2020islamik tentang Planner 2020 ya 😀 . . . #Teamsyabab #mysyabab #Plannersyabab #projekplanner #plannerislamik #plannermuslim #planner2020 #dakwah #tarbiah #projek #muslimlife #student #unishams #usm #pelajar 2 weeks ago by @planner2020islamik

Your browser doesn't support HTML5 video.

#HOTSET : Untungnya Dia, Dah lah Cantik, Bijak pulak tu 🤤🤤🤤 . Cop! Cop! Pertamanya kat sini, istilah CANTIK tu sendiri sangatlah subjektif dan masing2 ada pendapat sendiri. Bagi #Nurraysa , cantik tu datangnya dari KEYAKINAN. Cara uolls bawa diri, bercakap, bergaya,MEKAP, smuanya boleh datangkan KEYAKINAN. . Dan BIJAK pulak kat sini adalah bila uolls boleh BUAT KEPUTUSAN yg betul. Macam dh terang lagi bersuluh, ye dak?🤗🤗 . Hot set YANG ADA 2 PRODUK dalam 1 harga ni mmg PILIHAN YANG bijak untuk uolls tampil CONFIDENT, tak kira uolls ada kat mana sekalipun.Asalkan uolls adalah seorang wanita.🤗🤗 . SET JIMAT ni yg mmg dh lengkap dgn: 1) Glowing DD Moist Cake ( Foundation+Concealer+Powder) 2) Magic Lipstick . Harga hanya #RM68 untuk kesemua di atas 2 produk hanya RM68 je, sama je mcm Lufya pakai dalam video . Laju2 whtspp kat sini: www.wasap.my/0142381828/HotSetLufya www.wasap.my/0142381828/HotSetLufya www.wasap.my/0142381828/HotSetLufya . #ProdukMesraWuduk #mekapmudahdibersihkan #produkviral #jomcantik #nakcantik #agentsah #viral #ladies #tarbiah #Feminineintimatewashnurraysa #ProdukMesraWuduk #produkhalalsucibumiputera #nurraysa #apasa #teamshabeautyohsem #kl #cod #codseluruhkl #poslaju #teamopah 2 weeks ago by @azieraissweet
K A L A M | U S T A Z A H . ❌ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ #dakwah #kalamulama #tarbiah #dakwahsentap #tarbiahsentap #dakwahjentikhati #tarbiyyah #dakwahislamic #islamicquotes #quotes #budakpondok #belajarlagidanlagi #datanglagidanlagi #anakmurid #syeikhabdulqadir #doakansaya #doayangbaikbaik #sharebybintuabuya #jommuhasabah #muhasabahdiri #teambintuabuya #MissKhalifah 2 weeks ago by @bintu.abuya
Masih ada lagi yang berkira-kira dengan Allah untuk mengerjakan solat 😔 . . @slwtpbuh @slwtpbuh @slwtpbuh . . #pbuh #peacebeuponhim #slwt #selawat #motivasi #hijrah #islam #islamicquotes #qoutes #qoutesoftheday #nasihat #nasihatdiri #pesanandiriku #jomhijrah #dakwah #teguran #manfaat #kongsi #ilmu #tarbiah #ubah #muhasabah #perbaikidiri #mutiarakata #60saat #hikmah #kesakitan #motivasi #semangat 2 weeks ago by @slwtpbuh

Your browser doesn't support HTML5 video.

Yeayy Ayah dah balik!!❤😊 • • Perasaan anak-anak apabila ayah pulang dari kerja😍🤗 • • Cr: @jentikhati.tv • Silahkan di: 🔄Repost 📌Tag ✔️Save ↪️Share 🗂Download . @dakwah_penyuluhcahaya @dakwah_penyuluhcahaya @dakwah_penyuluhcahaya . . #notanidakwah #dakwahpenyuluhcahaya #dakwah #berpesanpesan #tarbiahdiri #dakwahislam #dakwahkampus #muamalat #jagalisan #jagamata #share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy #kongsi #ilmu #manfaat #tarbiah #muhasabah #perbaikidiri #hijrah #kebaikan #jomperbaikidiri #share #tandaakhirzaman #fitnahdajjal #kiamat #akhirzaman #fitnahakhirzaman 2 weeks ago by @dakwah_penyuluhcahaya

Your browser doesn't support HTML5 video.

TONTON VIDEO INI DAN ANDA AKAN KETAHUI BAGAIMANA SESEORANG ITU BOLEH TERJEBAKNYA DENGAN VIDEO LUCAH DAN AKIBAT . Macam mana nak menghadapi masalah ketagihan ini? Ini adalah antara solusi yang saya boleh kongsikan kepada kau. Mungkin kau boleh ikut beberapa tips di bawah. Ini adalah sekadar tips, nak ikut, ikut. Tak nak, tiada masalah. Moga kalau kau ketagih video lucah, kau mampu berhentinya secepat mungkin. Amin !! . 1) PUASA. Puasa bukanlah puasa yang hanya menahan perut dari lapar sebab tak makan. Tetapi puasa sungguh-sungguh seperti tundukkan pandangan, jaga pergaulan, tidak mengumpat, dan sebagainya. . Puasa orang beriman supaya menjadi orang bertaqwa. Puasa segalanya. Setiap kali rasa nak tengok video lucah, cakap pada diri sendiri, "Aku berpuasa!" . 2) JANGAN BERSENDIRIAN! Syaitonirrojim memang suka manusia yang suka bersendirian. Sebab dia mudah goda. Lagi-lagi yang sudah ketagih video lucah. Memang parah. Apa kau kena buat adalah, cari kawan-kawan. . Kalau duduk di dalam kampus, jangan pilih bilik yang single. Cari bilik yang ada roommate. Kalau duduk di rumah sewa, jangan tidur di bilik seorang diri. Tidur di ruang tamu atau tempat yang ada orang. . Nak lagi solusi? NANTIKAN SAMBUNGAN PART 2 : Kesan Menonton Video Lucah. . . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds

Your browser doesn't support HTML5 video.

TONTON VIDEO INI DAN ANDA AKAN KETAHUI BAGAIMANA SESEORANG ITU BOLEH TERJEBAKNYA DENGAN VIDEO LUCAH DAN AKIBAT . Macam mana nak menghadapi masalah ketagihan ini? Ini adalah antara solusi yang saya boleh kongsikan kepada kau. Mungkin kau boleh ikut beberapa tips di bawah. Ini adalah sekadar tips, nak ikut, ikut. Tak nak, tiada masalah. Moga kalau kau ketagih video lucah, kau mampu berhentinya secepat mungkin. Amin !! . 1) PUASA. Puasa bukanlah puasa yang hanya menahan perut dari lapar sebab tak makan. Tetapi puasa sungguh-sungguh seperti tundukkan pandangan, jaga pergaulan, tidak mengumpat, dan sebagainya. . Puasa orang beriman supaya menjadi orang bertaqwa. Puasa segalanya. Setiap kali rasa nak tengok video lucah, cakap pada diri sendiri, "Aku berpuasa!" . 2) JANGAN BERSENDIRIAN! Syaitonirrojim memang suka manusia yang suka bersendirian. Sebab dia mudah goda. Lagi-lagi yang sudah ketagih video lucah. Memang parah. Apa kau kena buat adalah, cari kawan-kawan. . Kalau duduk di dalam kampus, jangan pilih bilik yang single. Cari bilik yang ada roommate. Kalau duduk di rumah sewa, jangan tidur di bilik seorang diri. Tidur di ruang tamu atau tempat yang ada orang. . Nak lagi solusi? NANTIKAN SAMBUNGAN PART 2 : Kesan Menonton Video Lucah. . . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds
TONTON VIDEO INI DAN ANDA AKAN KETAHUI BAGAIMANA SESEORANG ITU BOLEH TERJEBAKNYA DENGAN VIDEO LUCAH DAN AKIBAT . Macam mana nak menghadapi masalah ketagihan ini? Ini adalah antara solusi yang saya boleh kongsikan kepada kau. Mungkin kau boleh ikut beberapa tips di bawah. Ini adalah sekadar tips, nak ikut, ikut. Tak nak, tiada masalah. Moga kalau kau ketagih video lucah, kau mampu berhentinya secepat mungkin. Amin !! . 1) PUASA. Puasa bukanlah puasa yang hanya menahan perut dari lapar sebab tak makan. Tetapi puasa sungguh-sungguh seperti tundukkan pandangan, jaga pergaulan, tidak mengumpat, dan sebagainya. . Puasa orang beriman supaya menjadi orang bertaqwa. Puasa segalanya. Setiap kali rasa nak tengok video lucah, cakap pada diri sendiri, "Aku berpuasa!" . 2) JANGAN BERSENDIRIAN! Syaitonirrojim memang suka manusia yang suka bersendirian. Sebab dia mudah goda. Lagi-lagi yang sudah ketagih video lucah. Memang parah. Apa kau kena buat adalah, cari kawan-kawan. . Kalau duduk di dalam kampus, jangan pilih bilik yang single. Cari bilik yang ada roommate. Kalau duduk di rumah sewa, jangan tidur di bilik seorang diri. Tidur di ruang tamu atau tempat yang ada orang. . Nak lagi solusi? NANTIKAN SAMBUNGAN PART 2 : Kesan Menonton Video Lucah. . . SERTAI ORDER BUKU INI SEKARANG . 🔊🔊 @thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!!🥰🥰 . . [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] [WHATSAPP TEAM ISBIR KE 011 1288 5220 ] . ATAU klik je link whatsapp di bio @thelittledeeds , lagi mudah dan cepat!!😄 . Semoga buku ini dapat memberi manfaat dan solusi kepada permasalahan yang sering menjadi jadi pada masyarakat kita sekarang. Moga Allah bagi Syurga! . . . #SquadIsbir #TarbiahSentap #tarbiah #PujukanDariTuhan #ajariakutinggalkanmaksiat #TaubatYangTertangguh #ustazadnin #DakwahSentap #bukumotivasi #BukuTarbiah #viral #islam #love #mirafilzah #jentikhati #thefaizibrahim #nakpesan #dakwah #allah #islamicreminder #quotes #moveon #hijrah #trending HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @thelittledeeds
PEMBONGKARAN KONSPIRASI MISTERI ERA “CONVERGENCE” Sebuah bicara daripada relung kitab purba. #ketikaazazilberputusasa #infinitywarbyhadifayyadh ... Jangan biarkan dirimu diselubungi misteri dunia akhir zaman. . DAPATKAN SEGERA KARYA @hadi_fayyadh ! WhatsApp +60168434007 / follow @bukutaubatt #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #dukhan #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
Siapa sayang kucing?! Kita geng! . . Kamu pun bisa berdakwah . Follow @kamudakwah Follow @kamudakwah Follow @kamudakwah . Info Paid Promote bisa klik link di BIO . #kamudakwah #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #dukhan #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @kamudakwah

Your browser doesn't support HTML5 video.

Suka melakukan dosa kerana kita tidak ingat mati. . Kita tidak ingat mati kerana panjangnya angan-angan. . Panjang angan-amgan kerana terlalu cintakan dunia. . Dan cinta dunia adalah ibu segala kejahatan!. . . 🎥 Full video boleh dapatkan di telegram / facebook @jentikhati . Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video dakwah yang menarik dan terkini 💯. . . #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #kiamat #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #alamkubur 2 weeks ago by @bukutaubatt
Kalau PINK Series lebih 500 pcs Terjual! Bagaimana pulak dengan BLACK series? Hmmm.🤔🤔 . . Selalunya warna Hitam ni menjadi idaman semua Wanita.☺ Ye lah, nak matching dengan baju pun senang, Susah nak kotor. Lepastu apa lagi en? Design pun simple. Ye lah, sesetengah orang tak suka sangat design terlalu menyerlah.😯 So, totebag Muslimah BLACK series ni sesuai untuk awak yang Simple dan ingin Kekal Bergaya!😍 . . Item: Totebag Muslimah Status: PREORDER (Limited 200pcs) Code: BLACK series Price : RM35 FREE Postage FREE Gift : MYT . . Whatssap 017-7142931(link in bio) for FAST RESPONSE 💯 . . #totebag #TotebagChecklistMuslimah #totebagpink #totebagmurah #bagkuliah #hijrahhati #hijrahfisabilillah #hijrahquotes #hijrahquote #teampuisitarbiah #neverlostt99 #bookseller #pencintabuku #buku3rm50 #bukukombo #MuslimahYangTersingkir #PuisiTarbiah #AreefxZhrhs #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #BukuMuslimah #BukuIslamik #jentikhati #dakwah #usrahhati #usrah #ukhuwah #uitm #jentikhati #jomupgradeibadah @puisitarbiahpublication 2 weeks ago by @never.lost99
Kalau PINK Series lebih 500 pcs Terjual! Bagaimana pulak dengan BLACK series? Hmmm.🤔🤔 . . Selalunya warna Hitam ni menjadi idaman semua Wanita.☺ Ye lah, nak matching dengan baju pun senang, Susah nak kotor. Lepastu apa lagi en? Design pun simple. Ye lah, sesetengah orang tak suka sangat design terlalu menyerlah.😯 So, totebag Muslimah BLACK series ni sesuai untuk awak yang Simple dan ingin Kekal Bergaya!😍 . . Item: Totebag Muslimah Status: PREORDER (Limited 200pcs) Code: BLACK series Price : RM35 FREE Postage FREE Gift : MYT . . Whatssap 017-7142931(link in bio) for FAST RESPONSE 💯 . . #totebag #TotebagChecklistMuslimah #totebagpink #totebagmurah #bagkuliah #hijrahhati #hijrahfisabilillah #hijrahquotes #hijrahquote #teampuisitarbiah #neverlostt99 #bookseller #pencintabuku #buku3rm50 #bukukombo #MuslimahYangTersingkir #PuisiTarbiah #AreefxZhrhs #Dakwah #Tarbiah #Muslimah #BukuMotivasi #BukuMuslimah #BukuIslamik #jentikhati #dakwah #usrahhati #usrah #ukhuwah #uitm #jentikhati #jomupgradeibadah @puisitarbiahpublication 2 weeks ago by @never.lost99
HATI HATI JIKA ADA NAMPAK KELIBAT INI DI DALAM RUMAH SEBAB?.. . Reposted from @hadi_fayyadh ( @get_regrann ) - Perhatikan tanda-tanda ini Jika : . Apabila bangun tidur badan akan terasa bisa-bisa Terlalu Sukar Untuk Bangun Waktu Subuh Malas yang bersangatan apabila Ada Di Rumah Terasa ingin membiarkan rumah kotor, berselerak & tidak Berkemas Sering berlakunya pertengkaran meskipun dalam hal yang remeh-temeh Sering bau busuk tetapi tidak tahu punca bau tersebut Masakan & Makanan cepat basi tanpa sebab Tidak boleh tidur malam.Masuk waktu subuh baru boleh tidur . Lazimnya tanda-tanda ini akan mengakibatkan munculnya Kelibat-kelibat aneh di dalam rumah anda. Ia sebenarnya adalah berbentuk 'gangguan' yang perlu kepada bantuan perubatan Islam segera. . Buku #ablaasa boleh didapati juga di Popular Bookstores, SMO Bookstores, MPH Bookstores dan Kedai-Kedai buku yang terpilih atau dapatkan juga daripada agen kami yang sah. . DAPATKAN SEGERA #ABLAASA ! WhatsApp +60168434007 / follow @bukutaubatt #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #ablaasa #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #kiamat 2 weeks ago by @bukutaubatt
Betulke asyik kehabisan stok di Kedai-Kedai Buku? Mari kami bantu anda untuk dapatkan buku-buku kami dari agen-agen sah kami. . 😍 BELI DUA PERCUMA SATU BUKU HADI FAYYADH. . Wahhhhh!! BIAR BETUL??? . JOM DAPATKAN SEGERA DARIPADA AGEN KAMI YANG SAH ------------------------------------- 🍃📌HUBUNGI SEGERA📌🍃 http://wasap.my/6019-9914029 ---------------------------------------------------- #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #share #jomrepost - #MuhasabahDiri #videoviral #videoakhirzaman #fakta #info #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team
Адамның адамгершілігі жақсы ұстаздан болады Абай Құнанбайұлы Қазақтың тағдыры, келешекте ел болуы да мектебінің қандай негізде құрылуына барып тіреледі. Мектебімізді таза, берік һәм өз жанымызға /қазақ жанына/ үйлесетін негізде құра білсек, келешегіміз үшін тайынбай-ақ серттесуге болады. Мағжан Жұмабаев Мұғалім-зор тұлға,ол күннің құдіретті сәулесі іспетті. К.Д.Ушинский #ұстаз #мұғалім #қазақ #қазақстан #алашарыстары #алаш #Абай #абай #ыбырайалтынсарин #тәрбие #мағжанжұмабаев #алматы #алаштренд #alashtrend #kz #abai #alash #kazakh #kazakhstan #almaty #tarbiah 2 weeks ago by @alash_trend

Your browser doesn't support HTML5 video.

"Saat kita semakin kecewa, Dia hadir dengan pujukan . “Saat kita berputus asa, Dia terus memberi harapan." . Ke semua ayat yang dipilih bertemakan pujukan Allah kepada kita untuk bertaubat, jangan putus asa, untuk berdakwah, meninggalkan maksiat, berjihad, dan sebagainya. Supaya dengannyalah kita akan rasa terpujuk. Kerana sebaik-baik pujukan, adalah pujukan daripada Allah. Dan sebaik-baik bacaan, adalah al-Quran itu sendiri . Sebab apa pilih taddabur Al-Quran? Sebab Al-Quranlah adalah sebaik-baik pengubat dan pemujuk hati kita! Ke semua ayat yang dipilih bertemakan pujukan Allah kepada kita untuk bertaubat, jangan putus asa, untuk berdakwah, meninggalkan maksiat, berjihad, dan sebagainya. Supaya dengannyalah kita akan rasa terpujuk. Kerana sebaik-baik pujukan, adalah pujukan daripada Allah. Dan sebaik-baik bacaan, adalah al-Quran itu sendiri . *Dapatkan Buku Pujukan Dari Tuhan tulisan @shukery_azizan sekarang, hanya RM30 whatsapp 019 4969735😊 . #SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #dakwahsentuh #tarbiahsentap #diariluahanhati #donedakwah #jentikhati #seribusatucerita #ayatsentap #nakngepek #atukpesan #tolongdengan #nakbebel #malaysiatrending #jomdakwah #nakfakta #hijrah #ingatallah #izbookstore #quran #ayatpower #ayatdeep #nakngepek #bukuonline #Dakwah #Tarbiah #Muslimah HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @izbookstore
Pesanku 👌 . . #muslimcyberarmy #savepalestine #freepalestine #teguringsteam #dakwah #dakwahonline #allahuakbar #dakwahsentap #dakwahsunnah #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #tarbiah #tarbiahsentap #motivasi #jentikhati #jommuhasabahdiri #spreaddakwah #tegurings #teguringsteam #lawakhambar #lawak_hambar #trending #dakwahitucinta #indonesia #dakwahtauhid #islam 2 weeks ago by @karisme.pesan
Pesanku 👌 . . #muslimcyberarmy #savepalestine #freepalestine #teguringsteam #dakwah #dakwahonline #allahuakbar #dakwahsentap #dakwahsunnah #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #tarbiah #tarbiahsentap #motivasi #jentikhati #jommuhasabahdiri #spreaddakwah #tegurings #teguringsteam #lawakhambar #lawak_hambar #trending #dakwahitucinta #indonesia #dakwahtauhid #islam 2 weeks ago by @karisme.pesan

Your browser doesn't support HTML5 video.

#Muslim #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoakhirzaman #jomhijrah #mahasiswamuslim #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #tbt #semusimdimahsyar #cute #love #followme #islam #instagood #fayyadhtroopers_team #happy #dunia #uas #adihidayat #beautiful #indonesian 2 weeks ago by @m4hasiswa.muslim

Your browser doesn't support HTML5 video.

#Repost @dzihni_7 Sahabat yg baik payah sebenarnya nk jumpa..ada tu ada tp payahlah skit. Kalau jumpe tu hargailah.. Jgn ada sahabat mcm duit syiling..dpn lain blkg lain. Susah kita dijadikan bahan jenaka dan dijaja..Senang kita didengki sehingga masam muka. Doa semoga Allah kurniakan kita sahabat sejati..yg akan bersama kita susah dan senang dan menjaga aib kita walau kita tiada berdekatan. .............................................................................................. #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team
BELI 2 FREE 1 MASIH ADA LAGI‼️ ... Ramai yang minta promosi ini. Baiklah kita buka semula Promosi ini. Jangan lambat-lambat, sebab kami buka promosi ini tak lama .... 😊😊. .... .... BERMINAT JOM ORDER SEKARANG DI @fayyadhtroopers_team 😊 ---------------------------------------------------- 🍃📌HUBUNGI SEGERA📌🍃 http://wasap.my/6019-9914029 ---------------------------------------------------- #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team
*Monthly Tarbiyati Ijtema* *Halqa e khawatin Nagpur west* 🧾 30th September 🕚11.30am to 🕐1.00 pm Monday 🎤Convenor : mohtarma Tasneem saheba. 📌Darse Quraan :surah Qasas (ruku 1) 20 min Mohtarma Noor Fatema saheba. 📌 "Dawat e deen _opportunities, strategy, issues . (in the context of Nagpur ) :mohtarma Qurratul Ain Bushra saheba 15 min 📌 Panel discussion : "Tehreek se mera talluq" Moderator: Sumayya Shaikh saheba. 35 min Panelists :1.mohtarma Najma saheba. 2.mohtarma Rakhshanda saheba. 3.mohtarma Ayesha siddiqa saheba 4.mohtarma sajeda saheba. 📌 Islahe muashera _opportunities , strategy and issues (in the context of Nagpur ) : mohtarma Irfana Kulsum saheba. 15 min 📌 Closing address :Zeba khan 15 min #JIH #JIHnagpur #tarbiah #JIHladieswing 2 weeks ago by @jih_nagpur
Setiap orang ada ujian masing-masing. Berat di bahu kita belum tentu berat di mata orang lain. . Dan juga sebaliknya. Ada yg nak share? Feel free comment kat bawah ni. Jom kita support each other. InsyaAllah. ☺️ . . Jom follow @kalam.hijrah . . . . . #kalamhijrah #tazkirah #dakwah #sebarkandakwah #tarbiahsentap #nasihat #istiqomah #motivasi #jomdakwah #nakfakta #nakbebel #share #jomrepost #dakwahsentap #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #jomhijrah #penmerahdotcom #apakes #jentikhati #kongsi #videodakwah #tarbiah #belajar #sentap #quote #igers #comment #love 2 weeks ago by @kalam.hijrah
"Barang siapa bertakwa kepada Allah nescaya Dia akan membukakan jalan keluar baginya, dan DIA memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya. Dan barang siapa bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya." (QS. At-Talaq 65: Ayat 2 s.d 3) . #sharebybintuabuya #dakwah #ilmumanfaat #tarbiah 2 weeks ago by @sharebybintuabuya
💢Yang paling penting jangan sesekali menjilat bibir kita ketika bibir dalam keadaan kering kerana ia boleh menyebabkan bibir bertambah kering dan sukar untuk membaik 😗 INGAT ‼️ . Silakan Share 😊 . Berminat boleh klik link di bio saya ye 😉 atau klik dibawah ⬇️ . www.wasap.my/60142381828 www.wasap.my/60142381828 www.wasap.my/60142381828 #ProdukMesraWuduk #mekapmudahdibersihkan #produkviral #jomcantik #nakcantik #agentsah #viral #ladies #tarbiah #Feminineintimatewashnurraysa #ProdukMesraWuduk #produkhalalsucibumiputera #nurraysa #apasa #teamshabeautyohsem #kl #cod #codseluruhkl #poslaju #teamopah 2 weeks ago by @azieraissweet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dari Abu Darda “Sesungguhnya aku mendengar Rasulullah SAW bersabda: . . “Barangsiapa melalui satu jalan untuk mencari ilmu, Allah akan permudahkan baginya jalan menuju syurga." . . "Para Malaikat akan membentangkan sayapnya kerana redha kepada penuntut ilmu." . . "Penghuni langit dan bumi hingga ikan yang ada di dalam air mendoakan keampunan kepada penuntut ilmu." . . "Sesungguhnya, keutamaan seorang alim dibanding dengan seorang ahli ibadah adalah ibarat bulan purnama atas semua bintang." . . "Sesungguhnya para ulama adalah pewaris para Nabi, dan para Nabi tidak mewariskan dinar mahupun dirham, akan tetapi mereka mewariskan ilmu." . #sharebybintuabuya #ilmu #talaqqi #tarbiah #dakwah #kalamulama #ulamanusantara 2 weeks ago by @sisninjah
Untuk siapakah buku keluaran TARBIAH SENTAP ini? . 1. Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah buat dosa. Mungkin dia lupa, yang maksum hanya Rasulullah. . 2. Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah bertaubat. Mungkin dia lupa Rasulullah pun setiap hari bertaubat tak kurang dari 100 kali sehari. . 3. Untuk orang yang merasakan umur dia masih muda. Mungkin dia lupa, ajal boleh datang bila-bila. . 4. Untuk orang yang terlalu over confident bahawa taubatnya pasti diterima. Mungkin dia lupa, angan-angan dan terlalu over confident adalah seperti kaum Yahudi dan Nasrani yang amat yakin bahawa mereka akan masuk syurga. . 5. Untuk orang yang hanya berpada dengan ilmu yang sedikit tentang taubat, sedangkan, taubat itu mempunyai rukun, syarat, halangan dan pendorong yang perlu kita semua tahu. . 6. Untuk orang yang merasakan taubat adalah perkara remeh. Sedangkan, taubat adalah fardhu ain ke atas setiap makhluk yang bernama manusia. . 7. Untuk mereka-mereka yang nak BEBAS dari maksiat dan dosa, namun dia masih kabur tentang hakikat dosa, apakah cara untuk meninggalkannya. . 8. Untuk mereka-mereka yang mahu libatkan diri dalam dakwah tarbiah, namun, dia tak nampak, apakah jalan yang sebenar dalam melalui dakwah dan tarbiah ini. . 9. Untuk mereka-mereka yang dambakan kebahagiaan dan ketenangan yang baru merangkak ingin menuju hidayah, dan perlukan bimbingan secara terperinci. . Dan... . 10. Dan yang paling penting, adalah untuk diri kami sendiri yang banyak sembang kencang, tapi apa pun tak jalan. Kami persembahkan karya ini untuk mereka dan korang semua. Agar umat yang lalai dibuai mimpi hari ini, kembali bangkit menjadi singa yang berani, daripada menjadi kijang yang pengecut. . #deebooksentap #bukubaru #bukubestseller #bukumurah #bukumotivasi #bookstore #kebahagiaan #ketenangan #dosa #budayakanmembaca #malaysiamembaca #rasulullah #taubatnasuha #ajal #yahudi #books #nasrani #syurga #fardhuain #ilmu #bebas #challengebukutarbiahsentap #dakwah #tarbiah #berubah #hidayahmilikallah #ajariakutinggalkanmaksiat #pickuplinedakwah #suratuntukorangyangputusasa . HQ : @isbirofficial 2 weeks ago by @deebook.sentap

Your browser doesn't support HTML5 video.

#Repost @daisyed_ AKU BERDOSA ! 🙏🏻 . Aku yakin hari ini , ada manusia yg diuji Hilang keluarga , Hilang kawan , Hilang kebahagian . 🍂 . Aku selalu ingat , Setiap ujian yg Allah bagi pasti ada Hikmah . Mungkin tiada Hikmah di dunia tetapi Hikmah di akhirat sana . ✨ . Walaupun dosa ku ibarat buih di lautan , tetapi rahmat Allah itu sebesar lautan . 🌊 . Kalau bermanfaat , mohon share di IG ! . TAGG SOMEONE . 💖 .............................................................................................. #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team

Your browser doesn't support HTML5 video.

🍁 Iman, kadang naik kadang turun. Lumrah bagi seorang manusia yang hidup sebagai seorang hamba di dunia. . Moga Allah berikan kita kekuatan iman, dan kembalikan kita dengan iman 🍁 .. • • • #jomrepost #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #istiqomah #motivasidiri #jentikhati #katamutiara #mutiarakata #ketenanganhati #tagsahabatkita #sharedakwah #share #sahabat #tarbiah #tarbiahdiri #muhasabahdiri #perbaikidiri #akhlakmulia #allahuakbar #duniadanakhirat #cintaakhirat #cintaibuayah #cintakarenaallah #cintanabidanrasul #sahabatfillah #sahabatjannah 🍃 2 weeks ago by @cikalhijrah_official
Good knowledge is what gives benefits. Not just to remember. - Imam al-Shafi'i Islam teaches humans to keep learning about anything. However, if knowledge is only stored in the brain, surely it will be in vain. Because of that the wise words of Islam about life above tell us to use it. In a good way, this knowledge not only becomes meaningless memorization, but can also be useful for others. That way, the knowledge we have will not just disappear with age. #dakwah   #dakwahjentikhati   #jentikhati #quotesjentikhati   #videojentikhati   #ceramah #tarbiah   #islamik   #nasihat   #nasihatbuatdiri #haji   #umrah   #sentap   #quotes   #mekah #madinah   #katamotivasi   #nasihatbuathati #jomdakwah   #lukisandakwah   #quotesdaily #hidayah   #hijrah   #muhasabah   #muslimah #islamituindah #selfreminder #hidayah #khilafah #indonesia #medan 2 weeks ago by @nashaalifia
{ 3 TANDA AMAL YANG MENGUNTUNGKAN } . . Al Habib Muhmmad bin Abdullah Alaydrus pernah mengatakan bahawa setiap amal yang ingin dilakukan seseorang, bilamana terhimpun padanya 3 perkara, maka amalan itu adalah amal yang berjaya dan menguntungkan. . . 1⃣ ikhlas kerana Allah سبحانه و تعالى 2️⃣ memberikan kepada amal yang ingin dilakukan itu keazaman dengan segala yang dia mampu dan miliki, dan juga semangat untuk melakukannya 3️⃣ menyerahkan segalanya kepada Allah سبحانه و تعالى, agar Allah dapat membantu kepadanya mencapai apa yang diazamkan dan tidak bergantung kepada selain Allah. . . - disunting daripada tausiyah Fajar Istimewa bersama Al ‘Alamah Al Habib Umar bin Salim bin Hafidz, terjemahan oleh Al Habib Ali Zaenal Abidin Al Hamid, 30092019. #sharebybintuabuya #dakwah #tarbiah #majlisilmu #talaqqi #kalamulama #ulamanusantara #ulamayaman #ulamatarim 2 weeks ago by @bintu.abuya
🍁 Aamiin ya rabbi 🍁 .. • • • #jomrepost #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #istiqomah #motivasidiri #jentikhati #katamutiara #mutiarakata #ketenanganhati #tagsahabatkita #sharedakwah #share #sahabat #tarbiah #tarbiahdiri #muhasabahdiri #perbaikidiri #akhlakmulia #allahuakbar #duniadanakhirat #cintaakhirat #cintaibuayah #cintakarenaallah #cintanabidanrasul #sahabatfillah #sahabatjannah 🍃 2 weeks ago by @cikalhijrah_official

Your browser doesn't support HTML5 video.

🍁 Memperbanyakkan doa itu bagus. Tetapi harus mempercantikkan juga kualiti doa itu. Supaya Tuhan akan lebih senang untuk menjawab doa itu. . Antara yang mencemari kualiti sekudus doa adalah sifat terburu-buru dalam meminta ia dijawab cepat, sifat tidak yakin apakah akan dijawab atau tidak, memakan makanan yang haram, memakai pakaian yang dibeli dari harta haram dan niat yang tidak ikhlas. . Sehinggakan doa itu tergantung antara langit. . Maka sekiranya kita inginkan doa itu terkabul. Banyakkan kuantiti dan tingkatkan kualiti. InshaAllah Allah pasti menjawab 🍁 .. • • • #jomrepost #jommuhasabahdiri #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #istiqomah #motivasidiri #jentikhati #katamutiara #mutiarakata #ketenanganhati #tagsahabatkita #sharedakwah #share #sahabat #tarbiah #tarbiahdiri #muhasabahdiri #perbaikidiri #akhlakmulia #allahuakbar #duniadanakhirat #cintaakhirat #cintaibuayah #cintakarenaallah #cintanabidanrasul #sahabatfillah #sahabatjannah 🍃 2 weeks ago by @cikalhijrah_official
Follow @bookofislamic Follow @bookofislamic Follow @bookofislamic #dakwah #dakwahsentap #tarbiah #tarbiahsentap #tarbiyyah #yukhijrah #cintailahi #penmerahdotcom #ayatsentap #nakbebel #pencintakucing #twitterquotes #jentikhati #dakwahitucinta #naksentap #tausiyahcinta #nakbebel #apakes #bookofislamic #ustazazharidrus #tiktok #moveon #atukpesan #mudahterhibur #iglelakivsperempuan #lawakhambar #kakishare #zonlawak #qoutejentikhati #komikmalaysia #sentapbeb 2 weeks ago by @bookofislamic

Your browser doesn't support HTML5 video.

“Apabila seorang wanita (isteri) itu sudah melakukan 4 perkara ini; solat fardhu 5 waktu, berpuasa di bulan Ramadhan, menjaga kehormatan diri dan mentaati perintah suami, maka dia bebas masuk ke syurga melalui mana-mana pintu yang dipilihnya.”HR. Ahmad , Ibnu Hibban dan Thabrani . 🌈FULL VIDEO KLIK DI BIO🌈 . #sharingvibes #dakwahsentap #dakwahmudah #dakwahmedia #pesandarihati #jentikhati #munafik2 #pesanandiriku #dakwahsentap #dakwah #thetarbiah #tarbiahsentap #nakpesan #nakbebel #nakluahsikit #muslimah #pesanandiriku #tarbiahhati #tarbiahdiri #atukpesan #nakbebel #sabar #sabarituindah #jomhijrah #hijrahitumanis # #tarbiah #tarbiahsentap #naksentap #bacaalquran #alquran #sabarituindah #sabarituindah #dakwahislam #maluapabossku #ujian #ujianhidup 2 weeks ago by @only_iftheyknew

Your browser doesn't support HTML5 video.

#Repost @catatanhijrah.id Sedarkan aku ya Rabb, untuk segala hal yang Engkau takdirkan, itu semua adalah bentuk cinta dari-Mu. dan segala yang kau tetapkan adalah yang terbaik untukku. . . .............................................................................................. #selfreminder #tarbiah #motivasi #inspirasi #mujahadahhati #pesanhati #nasihathati #letsdakwah #jomrepost #MuhasabahDiri #indahdihati #videoviral #videoakhirzaman #jomhijrah #bukubestseller #bukuakhirzaman #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #Ablaasa #thelastkingdom #Syurgabuatkupendosa #bencana20 :20 #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopers_team #DeFayyadhLegacy 2 weeks ago by @fayyadhtroopers_team
SIFAT JASMANI RASULULLAH S.A.W(PART 1) Nabi Muhammad s.a.w termasuk di dalam golongan manusia yang paling hebat wajahnya, mampu menggetarkan sesiapa yang memandangnya. Saidina Ali bin Abu Talib r.a, berkata sesiapa yg bru melihat wajah Rasulullah s.a.w nescaya dia akan takut kerana kehebatannya. Tetapi apabila seseorang sudah lama bergaul dgn baginda s.a.w, da akan merasa sangat sayang kepadanya. Rasulullah s.a.w juga merupakan seorang yang indah wajahnya, dikatakan menyerupai Nabi Adam a.s dan Nabi Ibrahim a.s, seperti yang disebut dlm hadis "Aku sgt serupa dgn Nabi Adam a.s dan Nabi Ibrahim a.s. tapi antara keduanya agak jauh sedikit perbezaannya". . . . #dakwah #jommuhasabahdiri #perbaikidiri #manfaat #kebaikan #kongsi #ilmu #nasihat #tarbiah #hijrah #rezeki #mutiarakata #puisi #60saat #teguran #hikmah #cahaya #hijrah #ubah #tarbiahsentap #jomkuliah #muhasabbahdiri #rindurasulullah #kuliahagama #kuliahuai #kabarakhirzaman #videokuliah #hidayahmilikallah #jentikhati #dakwahtauhid #dakwahislam 2 weeks ago by @gadis.pinggiran.desa
Kita lebih banyak menunding jari terhadap orang lain sehingga kita lupa yang kita juga tidak sempurna. 💔 - #fetyaawrites #youngteacher #randomthought #hijrahyuk #dakwah #dakwahjentikhati #tarbiah #ilmu #tarbiahkalbu #tarbiahsentap #sentapbeb #sentapdakwah #tarbiahdiri #nasihatbuatdiri #nasihatbuathati #ilmuakhirzaman #jomrepost #islamicpost #islamindah #doa #ceramah #motivasi #quotes #hijrah #videodakwah #sahabat #lukisandakwah #AbbasyVideo #AbbasyIslamicDesign #jomberubah #quotes 2 weeks ago by @aisyaa_fetyaa
Swipe left to know the meaning. . . . . When you say, you're searching for mardhatillah, look at yourself, do Allah please with what you're doing? . . #syafiqahmujahidah #quranverse #ydkmm #yosh #loveyourself #islam #tarbiah #dakwah #tazkirah #october #betterdays #countingdays #positivevibes #malaysia #volunteer #leadership 2 weeks ago by @syafiqah_mujahidah
Swipe left to know the meaning. . . . . When you say, you're searching for mardhatillah, look at yourself, do Allah please with what you're doing? . . #syafiqahmujahidah #quranverse #ydkmm #yosh #loveyourself #islam #tarbiah #dakwah #tazkirah #october #betterdays #countingdays #positivevibes #malaysia #volunteer #leadership 2 weeks ago by @syafiqah_mujahidah