📖﷽ Semoga jadi renungan agar kita terus mendoakan orang tua kita. . Allah Ta’ala berfirman, . أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ . “Bersyukurlah kepada-Ku dan kepada dua orang ibu bapakmu, hanya kepada-Kulah kembalimu.” (QS. Luqman: 14) . Ibnu ‘Uyainah mengatakan, . من صلى الصلوات الخمس فقد شكر الله . ومن دعا لوالديه في أدبار الصلوات فقد شكرهما . “Siapa yang shalat lima waktu, berarti ia telah bersyukur pada Allah. Siapa yang mendoakan orang tua di setiap akhir shalat, berarti ia telah berterima kasih pada orang tua.” . Berarti di antara tanda berterima kasih dan berbakti pada orang tua adalah terus mendoakan keduanya. . Disebutkan dalam Tafsir Al-Qurthubi (Al-Jami’ li Ahkam Al-Qur’an) karya Imam Muhammad bin Ahmad Al-Anshari Al-Qurthubi, Penerbit Darul Fikr, 14:41... . Like, Share, And Tag Sahabatmu semoga bermanfaat😊 . 👇Pastikan Kamu Sudah Follow👇 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 Untuk mendapatkan update status terbaru.. . #puasasunnnah #puasaayyamulbidh #hijrah #hijrahcinta #hijrahku #hijrahhijab #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahquote #hijrahfest #hijrahsquad #hijrahislam10 #dakwah #dakwahsantai #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahislam #pejuangdakwah #dakwahsalaf #semangatdakwah #islamselamatkannegeri #pemudahijrah #pemudihijrah #gohijrah #gohijrahandkeepistiqomah #gohijrahwithsunnahtojannah #gohijrahtojannah #gohijrahwithsunnahtojannahkeepistiqomah #gohijrah135 3 hours ago by @go_hijrah135

Your browser doesn't support HTML5 video.

Semakin dicantas,rasa itu semakin bertunas. Rasa cinta itu fitrah, yang tidak mungkin mampu ditolak kehadirannya walau tidak diundang. Jadi bagaimana untuk atasi agar tidak terperangkap dalam relung maksiat hati? أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ Allah titipkan kalamNya dalam ar Rad, dengan mengingati Allah hati akan tenang. ❤️ @jentikhati.tv @lukisan_dakwah @koleksi__dakwah #apabilatintaciknismenari #koleksidakwah #instadakwah #dakwahsunnah #dakwahsimple #dakwahsantai #dakwahjentikhati #dakwahitucinta #tarbiahhati #tarbiahsentap #tarbiahkalbu #cinta #cintaillahi #cintasampaisyurga 11 hours ago by @khair_nis95
Ketahui "Harta Sepencarian Siapa Punya" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz MD Ghazali Ibrahim & Da'i Azrin 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi 12 hours ago by @tv9malaysia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu 🌟 part 10 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 14 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu ☄ part 8 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu ❤ part 7 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu part 6 🌷 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahailallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu 🌠 part 5 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakhbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu 💕 part 4 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakhbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu 💖 part 3 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakhbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu 💞 part 2 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai #allahuakhbar #subhanallah #alhamdulillah #lailahaillallah 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keindahan Menuntut Ilmu 💞 Part 1 #allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai 15 hours ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Keihklasan Tingkat Muhklisin. . . . Tingkat inilah yang paling sulit setiap orang lakukan... Jika di lihat, itu seperti mudah, tapi ketika mencoba itu akan terasa sulit (jika tidak biasa) maka dari itu biasakan lah dan belajar lah.. Kita tingkatkan selalu keimanan ketaqwaan kepada Allah Subhanawatala🙏🤲😊 . . . Allah Subhanahu wa Ta'ala berfirman: فَادْعُوا اللّٰهَ مُخْلِصِيْنَ لَهُ الدِّيْنَ وَلَوْ كَرِهَ الْكٰفِرُوْنَ "Maka sembahlah Allah dengan tulus ikhlas beragama kepada-Nya, meskipun orang-orang kafir tidak menyukai(nya)." QS. Gafir[40]:14 . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 19 hours ago by @b.besttrian

Your browser doesn't support HTML5 video.

duhh maasyaaAllah gemassh 😘🥰❤ . #dzikrullah #dzikirpagipetang #dzikirpagi 1 day ago by @khazanahislam_net

Your browser doesn't support HTML5 video.

bulu part 4 ✨ #Allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai 1 day ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

cukur ✨ part 3 #Allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai 1 day ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

hukum cukur part 2 ✨ #Allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai 1 day ago by @nurulhassanah_
_____SOPEquotes_____ . . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 1 day ago by @sodiqi_project
Hmm😯 #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 1 day ago by @tolongcakap_
Jom esok tonton #tanyalahustaz di @tv3malaysia dan @tv9malaysia #Repost @tv9malaysia • • • • • • Ketahui "Khiyar (Hak Pembeli & Penjual)" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz Rozie Rejab & Da'i Hadhari 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi 1 day ago by @daihadhari
Assalamualaikum semua... dah smyg isya' ke tuh??? 😁 Nih abam nk tnya, dah dptkan ke blum rangkaian produk drpd @bidarahabib ? 😊 Cuba tgk gmbaq kt ats tu, sgala macam ada... dr ujung rambut smpai ujung kaki smua ada... smpai abam nk taip pn malas... 🤣 Nak tau lbih lanjut atau nk dptkan produk best nih... sggah la ig @bidarahabib @bidarahabib @bidarahabib 😘 #dutaproduk #bidarahabib #safwandaily #dakwahsantai #santaitetapbantai #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 1 day ago by @safwanidris_
Ketahui "Khiyar (Hak Pembeli & Penjual)" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz Rozie Rejab & Da'i Hadhari 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi 1 day ago by @tv9malaysia

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hukum cukur bulu kaki dan tangan 💕 part 1 #Allahsayangkita #Iqradakwah #dakwahsantai 1 day ago by @nurulhassanah_
#Dakwahsantai 1 day ago by @tuan_kembaraalhikmah
#Dakwahsantai 1 day ago by @fazuanhijriyah
#Dakwahsantai 1 day ago by @fazuanhijriyah
#Dakwahsantai 1 day ago by @fazuanhijriyah
#Dakwahsantai 1 day ago by @fazuanhijriyah
Admin purazi, tak boleh berhenti dalam menyampaikan namun boleh berhenti dalam pemakanan.. sekejap jela #pencetusummahrazi #purazi #pendakwah #penceramahbebas #sampaikanbanyakayat #sampaikanwalausatuayat #kuliahsubuh #kuliahmaghrib #dakwahbantai #dakwahsantai #donedakwah #kuliahzohor 1 day ago by @puraziofficialcrew
📖RAHASIAKANLAH RENCANA ANDA… . Ustadz Musyaffa Ad Dariny, Lc, MA حفظه الله تعالى Rahasiakanlah rencana Anda, agar anda sukses dalam menggapainya. Rosululloh shollallohu ‘alaihi wasallam telah bersabda: استعينوا على إنجاح الحوائج بالكتمان ، فإن كل ذي نعمة محسود “Bantulah KESUKSESAN hajat-hajat kalian dengan MERAHASIAKANNYA, karena setiap orang yang memiliki nikmat itu akan menjadi sasaran HASAD orang lain. [Silsilah Shohihah: 1453] Oleh karena itulah, seringkali rencana kita gagal atau mengalami banyak hambatan ketika beritanya mulai tersebar. والله أعلم . Like, Share, And Tag Sahabatmu semoga bermanfaat😊 . 👇Pastikan Kamu Sudah Follow👇 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 Untuk mendapatkan update status terbaru.. . #puasasunnnah #puasaayyamulbidh #hijrah #hijrahcinta #hijrahku #hijrahhijab #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahquote #hijrahfest #hijrahsquad #hijrahislam10 #dakwah #dakwahsantai #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahislam #pejuangdakwah #dakwahsalaf #semangatdakwah #islamselamatkannegeri #pemudahijrah #pemudihijrah #gohijrah #gohijrahandkeepistiqomah #gohijrahwithsunnahtojannah #gohijrahtojannah #gohijrahwithsunnahtojannahkeepistiqomah #gohijrah135 2 days ago by @go_hijrah135

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sedekah 🌠 part 2 #Allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai 2 days ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sedekah 🌠 part 1 #Allahsayangkita #iqradakwah #dakwahsantai 2 days ago by @nurulhassanah_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Antara tajuk yang akan dikupas minggu ini dalam #TanyalahUstaz pada Isnin - Jumaat. Jom tuntut ilmu setiap hari jam 6:30pagi di TV3😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasi 2 days ago by @tv3malaysia
_____SOPEquotes_____ . . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 2 days ago by @sodiqi_project
"Malu Tanda Beriman" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz Amran Yusoff & Da'i Hakim 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi 2 days ago by @tv9malaysia
Ujian😳 #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 2 days ago by @tolongcakap_
Done abam talk kt SMK Shah Alam utk calon2 SPM pagi td.... 😊 Teringt waktu abam amik SPM tahun lps, nervous gak... ehh... 14 thn lps... 😂 Smoga smua anda dpt buat yg terbaik... abam dah 'pump' smangat korg kaw2... trpulg kt korg utk buat yg terrbaik...insyaAllah, with great power comes great responsibility...done claim quote spiderman... 🤣 #safwandaily #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #smkshahalam #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 2 days ago by @safwanidris_
Done abam talk kt SMK Shah Alam utk calon2 SPM pagi td.... 😊 Teringt waktu abam amik SPM tahun lps, nervous gak... ehh... 14 thn lps... 😂 Smoga smua anda dpt buat yg terbaik... abam dah 'pump' smangat korg kaw2... trpulg kt korg utk buat yg terrbaik...insyaAllah, with great power comes great responsibility...done claim quote spiderman... 🤣 #safwandaily #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #smkshahalam #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 2 days ago by @safwanidris_
Done abam talk kt SMK Shah Alam utk calon2 SPM pagi td.... 😊 Teringt waktu abam amik SPM tahun lps, nervous gak... ehh... 14 thn lps... 😂 Smoga smua anda dpt buat yg terbaik... abam dah 'pump' smangat korg kaw2... trpulg kt korg utk buat yg terrbaik...insyaAllah, with great power comes great responsibility...done claim quote spiderman... 🤣 #safwandaily #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #smkshahalam #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 2 days ago by @safwanidris_

Your browser doesn't support HTML5 video.

CARA NAK UBAH HIDUP - DATO SRI MAHADI BZ.. #Dakwahsantai 2 days ago by @fazuanhijriyah
#Dakwahsantai 2 days ago by @fazuanhijriyah
📖﷽ Betapa banyak kemuliaan dari sholat subuh, salah satunya adalah orang-orang yang melaksanakan shokat subuh akan senantiasa berada didalam jaminan Allah. . Juga sebagaimana disebutkan didalam hadits yang lain, Dari Abu Musa, Nabi kita shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, . “Barangsiapa yang mengerjakan shalat bardain (yaitu shalat shubuh dan ashar) maka dia akan masuk surga.” (HR. Bukhari no. 574 dan Muslim no. 635). . Like, Share, And Tag Sahabatmu semoga bermanfaat😊 . 👇Pastikan Kamu Sudah Follow👇 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 Untuk mendapatkan update status terbaru.. . #puasasunnnah #puasaayyamulbidh #hijrah #hijrahcinta #hijrahku #hijrahhijab #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahquote #hijrahfest #hijrahsquad #hijrahislam10 #dakwah #dakwahsantai #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahislam #pejuangdakwah #dakwahsalaf #semangatdakwah #islamselamatkannegeri #pemudahijrah #pemudihijrah #gohijrah #gohijrahandkeepistiqomah #gohijrahwithsunnahtojannah #gohijrahtojannah #gohijrahwithsunnahtojannahkeepistiqomah #gohijrah135 3 days ago by @go_hijrah135
Semua kelebihan yang kita ada hanyalah sementara sahaja #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 3 days ago by @tolongcakap_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ada banyak lagi punca doa tertangguh dan tidak dimakbulkan. Ayuh memperbanyakkan doa dan lazimi taubat. اللهم أعني على ذكرك وشكرك وحسن عبادتك Ya Allah, bantulah aku untuk mengingatiMu, mensyukuri setiap nikmatMu dan beribadah kepadaMu dengan ibadah yang baik. Semoga Allah terima setiap amalan kita. @ikim.my #dakwah #dakwahsunnah #dakwahdalampuisi #dakwahjentikhati #dakwahsimple #dakwahsantai #dakwahislam #islamicquotes #islamicreminders #islamshare #islamisthereligionofpeace 3 days ago by @khair_nis95

Your browser doesn't support HTML5 video.

Semoga Cinta ini Menjadi Nyata.💚 Last video before exam .🤪 Doakan saya tenang menjawab exam&peroleh result Yang baik💓 . . #dakwahsunnah #dakwahsantai #dakwahitucinta #islamituindah #anaukhibukafillah #ajariakuislam #lelakimuyangdulu #seadanyaaku #malaysia #indonesia #sparkpost #inshot 3 days ago by @misstaqwa
Allah will make a way when there seems to be no way. If you knew the Love Allah has for you, you would cry an endless ocean 🌊 --------------- #islam #islamicquotes #moslemquotes #moslemah #dakwahislam #dakwahsantai #dakwahsantun #ilmusebelumamal #berusahajadibaik #berusahabaik #kajianremaja #remajaislami #selfreminder #perbaikidiri #sajakislami #katahati #perbaikisebelumterlambat #perbaikisebelummati 3 days ago by @berusahajadibaik.id
Bersabarlah🙇 #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 3 days ago by @tolongcakap_
📖﷽ Perkara shalat adalah perkara yang sangat penting. Bahkan Allah menyebutkan shalat dan mengaitkannya dengan iman. Sehingga shalat sama saja dengan iman. Sebagaimana ketika Allah membantah anggapan orang-orang kafir dan munafik bahwa shalat Nabi Muhammad sia-sia sebelum kiblat shalat dipindahkan dari arah Baitul Maqdis ke arah Masjidil Haram. Maka Allah berfirman: . Dan Allah tidak akan menyia-nyiakan keimananmu (Q.S. Al-Baqarah 2: 143) . Ketika Allah menyebutkan ciri yang pertama ini yaitu shalat. Allah tidak sekedar menyebutkan “mengerjakan shalat” saja namun yaitu orang yang khusyuk di dalam shalatnya. Karena orang yang khusyuk dalam shalatnya pasti dia mengerjakan shalat, namun orang yang mengerjakan sholat belum tentu dia khusyuk dalam shalatnya. . Apa yang dimaksud khusyuk dalam shalat? Imam As Sa’di menjelaskan dalam tafsirnya, “Khusyuk dalam sholat yaitu hadirnya hati ketika berada di hadapan Allah Ta’ala, merasakan kedekatanNya sehingga hati dan jiwa merasa tenang, gerakan shalat pun teratur dan sedikit bergerak-gerak (di luar gerakan sholat, -pent). Orang yang khusyuk berusaha senantiasa memelihara adab di hadapan Rabbnya. Dia menghayati seluruh yang dibaca dan dilakukannya dalam shalat dari awal hingga akhir, sehingga hilang rasa was-was dan lintasan-lintasan pikiran buruk dalam shalatnya. Khusyuk itulah yang menjadi ruh dalam sholat.” . Poin pertama ini sekaligus menunjukkan kepada kita pentingnya belajar Bahasa Arab. Mengapa? Karena seseorang bisa khusyuk dalam shalatnya ketika di memahami apa yang dia baca dalam shalat sehingga hatinya bisa hadir dan turut merenungkan isi bacaan shalatnya. Sedangkan kita ketahui, bacaan-bacaan shalat adalah dalam Bahasa Arab. Bagaimana bisa memahami bacaan shalat jika tidak memahami Bahasa Arab?! . Like, Share, And Tag Sahabatmu semoga bermanfaat😊 . 👇Pastikan Kamu Sudah Follow👇 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 Untuk mendapatkan update status terbaru.. . #puasasunnnah #puasaayyamulbidh #hijrah #hijrahcinta #hijrahku #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahquote #hijrahfest #hijrahsquad #hijrahislam10 #dakwah #dakwahsantai #islamselamatkannegeri #pejuangdakwah #pemudihijrah #gohijrah135 4 days ago by @go_hijrah135
_____SOPEquotes_____ . . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 4 days ago by @sodiqi_project
Terapi jiwa dengan alunan ayat suci Al-Quran #dakwah #dakwahmuslimah #dakwahcinta #dakwahvisual #dakwahitucinta #dakwahtauhid #dakwah_lslam #dakwahislam #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahislami #dakwahsantai #dakwahsantai #bawalcotton #bawal #bawalmurah #bawalshawl 4 days ago by @revolusi_dakwah

Your browser doesn't support HTML5 video.

Hutang . . Jikalau kita mampu bayar lah, Jikalau belum ada berikhtiar dan berdoa lah. Insyallah Allah akan selalu mempermudah segala sesuatu, asalkan kau selalu berdoa dan ikhtiar kepada Nya😊🙏.. . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 4 days ago by @b.besttrian
Didiklah wanita kamu agar ia bisa mendapatkan tempat lebih mulia dari bidadari di syurga kelak. Wanita itu seperti bunga. Mereka harus diperlakukan dengan lembut, baik hati, dan dengan kasih sayang. – Ali bin Abi Thalib #apabilatintaciknismenari #dakwahsimple #dakwahsantai #dakwahsunnah #dakwahitucinta #dakwahjentikhati #tarbiahhati #tarbiahdiri #tarbiahislam #islamicquotes #islamicreminders 4 days ago by @khair_nis95
Didiklah wanita kamu agar ia bisa mendapatkan tempat lebih mulia dari bidadari di syurga kelak. Wanita itu seperti bunga. Mereka harus diperlakukan dengan lembut, baik hati, dan dengan kasih sayang. – Ali bin Abi Thalib #apabilatintaciknismenari #dakwahsimple #dakwahsantai #dakwahsunnah #dakwahitucinta #dakwahjentikhati #tarbiahhati #tarbiahdiri #tarbiahislam #islamicquotes #islamicreminders 4 days ago by @khair_nis95
Admin purazi, perjuangan subuh. Kalau kuat sangat try la bangun esok huhuhu #pencetusummahrazi #purazi #pendakwahbertauliah #penceramahbebas #pendakwah #penceramah #penceramahbertauliah #penyampai #masjid #surau #kuliahsubuh #kuliahmaghrib #kuliahzohor #kuliahdhuha #khatibterbaik #khutbah #sampaikanbanyakayat #sampaikanwalausatuayat #dakwahbantai #dakwahsantai #dakwah #donedakwah 4 days ago by @puraziofficialcrew
Merekaa jugaa makhluk ciptaan Allah.. Ada perasaan.. Jikaa merekaa tiadaa perasaan, manakan mungkin mereka kasih dan sayang akan anak2 merekaa.. Bezanyaa kita dan merekaa, kitaa dikurniakan akal.. Sedangkan mereka tidak.. Kadang kita nampak mereka merayau, tidur dijalanan, dekati kita dan mana2 tempat ada kernaa hanyaa mencari sisa makanan utk dijadikan santapan itupun kalau ada jumpaa.. Dan yg induk pulak, mencarikan makanan utk anak2.. Tetapi, masih ada jugaa manusia yg tidak berperikemanusiaan yg menendang mereka, memukul, bahkan sampai ada yg dihumban dan paling tragis dipotong tgn hanya kerna mereka mengambil seekor ikan.. Allahu 😢 Bayangkan kita plk yg begitu? 😢 Bukankah kita juga seharusnyaa kasih pd mereka? Sayang pd mereka? Apa salahnyaa jikaa kitaa memberi mereka makan.. Bukankah dalam rezeki kita terselit juaa rezeki org mahupun binatang yg lain? Mengapaa perlu berdengki utk berkongsi? Sayangilaa haiwan.. Kasihi mereka.. Mereka jugaa perlukan belaian yg lembut.. 🤗 . . #Gitommeow #nabisayangkucing #jentikhati #dakwahsantai #dakwahkalam #sayangihaiwan #kasihisesamamakhluk #bahagia #love #meow 💕 #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #padubeb 4 days ago by @_nrnlmsr
Surah: Al-Luqman : 22 #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 4 days ago by @tolongcakap_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jodoh, rahsia Allah yang kita manusia tidak tahu akannya. bersabar dalam mencari yang terbaik. berusaha dalam menjadi yang terbaik. berdoa dikurniakan dia yang terbaik. berdoa diberi peluang menjadi yang terbaik. Innallaha Ma'as Sobirin 4 days ago by @asyiqinadnan_
Reposted from @tv9malaysia Ketahui "Menghindari Syirik" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz Nik Kamaruddin Yunoh & Da'i Aiman 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi - #regrann 4 days ago by @daiaiman_
Ketahui "Menghindari Syirik" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz Nik Kamaruddin Yunoh & Da'i Aiman 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi 4 days ago by @tv9malaysia
_____SOPEquotes_____ . . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 4 days ago by @sodiqi_project
Admin purazi, "...sesungguhnya hidup dan mati kita kerana Allah.." #pencetusummahrazi #purazi #pendakwahbertauliah #penceramahbebas #kuliahmaghrib #kuliahsubuh #kuliahzohor #masjidsrisendayan #masjid #surau #ceramah #sampaikanbanyakayat #sampaikanwalausatuayat #dakwahbantai #dakwahsantai #donedakwah 4 days ago by @puraziofficialcrew
Jagalah adab😉 #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 4 days ago by @tolongcakap_
_____SOPEquotes_____ . . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 4 days ago by @sodiqi_project
🙏🙏🤲🤲 #ilmuislam #TanyalahUstaz #BiarTahuJanganKeliru #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi #regrann #motivationalquotes #islamquote #quotesaboutlife #tokohislam #quotestoremember #quotestagram #alqurandansunnah #quotesoftheday #betterme #quotesindonesia #allahswt #quoteoflife #dailyupdate #quotekitab #khatambuku #iqrohabit #kitabkita #kitabdisisiku #tafsirjalalainbamus #tafsir #tafsirjalalain #bukutafsir #tafsirquran 5 days ago by @hrd.manjada212
🙏🙏🤲🤲 #ilmuislam #TanyalahUstaz #BiarTahuJanganKeliru #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi #regrann #motivationalquotes #islamquote #quotesaboutlife #tokohislam #quotestoremember #quotestagram #alqurandansunnah #quotesoftheday #betterme #quotesindonesia #allahswt #quoteoflife #dailyupdate #quotekitab #khatambuku #iqrohabit #kitabkita #kitabdisisiku #tafsirjalalainbamus #tafsir #tafsirjalalain #bukutafsir #tafsirquran 5 days ago by @hrd.manjada212
🙏🙏🤲🤲 #ilmuislam #TanyalahUstaz #BiarTahuJanganKeliru #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi #regrann #motivationalquotes #islamquote #quotesaboutlife #tokohislam #quotestoremember #quotestagram #alqurandansunnah #quotesoftheday #betterme #quotesindonesia #allahswt #quoteoflife #dailyupdate #quotekitab #khatambuku #iqrohabit #kitabkita #kitabdisisiku #tafsirjalalainbamus #tafsir #tafsirjalalain #bukutafsir #tafsirquran 5 days ago by @hrd.manjada212
Caption? #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 5 days ago by @tolongcakap_
Alhmdlillah abam tgh hari td ada Perkongsian Ilmu ttg Penghijrahan utk plajar SMK(P) Bandaraya...bguih bbudak nih,concentration tinggi... 😁 Maafkan abam yg sekali skala mnjerit time talk td, abam mmg cggini... tp hati baik insyaAllah.... 😂 Oleh sbb tgh hari td sgt panas, maka abam pun pakaila spek itam yg abam beli kt psar malam, walau pn hrga skadar RM10, tp ia mnjalankn tugas dgn jayanya.... 🤣 #safwandaily #smkpb #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 5 days ago by @safwanidris_
Alhmdlillah abam tgh hari td ada Perkongsian Ilmu ttg Penghijrahan utk plajar SMK(P) Bandaraya...bguih bbudak nih,concentration tinggi... 😁 Maafkan abam yg sekali skala mnjerit time talk td, abam mmg cggini... tp hati baik insyaAllah.... 😂 Oleh sbb tgh hari td sgt panas, maka abam pun pakaila spek itam yg abam beli kt psar malam, walau pn hrga skadar RM10, tp ia mnjalankn tugas dgn jayanya.... 🤣 #safwandaily #smkpb #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 5 days ago by @safwanidris_
Alhmdlillah abam tgh hari td ada Perkongsian Ilmu ttg Penghijrahan utk plajar SMK(P) Bandaraya...bguih bbudak nih,concentration tinggi... 😁 Maafkan abam yg sekali skala mnjerit time talk td, abam mmg cggini... tp hati baik insyaAllah.... 😂 Oleh sbb tgh hari td sgt panas, maka abam pun pakaila spek itam yg abam beli kt psar malam, walau pn hrga skadar RM10, tp ia mnjalankn tugas dgn jayanya.... 🤣 #safwandaily #smkpb #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 5 days ago by @safwanidris_
Alhmdlillah abam tgh hari td ada Perkongsian Ilmu ttg Penghijrahan utk plajar SMK(P) Bandaraya...bguih bbudak nih,concentration tinggi... 😁 Maafkan abam yg sekali skala mnjerit time talk td, abam mmg cggini... tp hati baik insyaAllah.... 😂 Oleh sbb tgh hari td sgt panas, maka abam pun pakaila spek itam yg abam beli kt psar malam, walau pn hrga skadar RM10, tp ia mnjalankn tugas dgn jayanya.... 🤣 #safwandaily #smkpb #dakwahsantai #santaitetapbantai #motivationaltalk #ajakorangmasuksyurga #bukantariksamakeneraka 5 days ago by @safwanidris_

Your browser doesn't support HTML5 video.

Antara tajuk yang akan dikupas minggu ini dalam #TanyalahUstaz pada Jumaat - Ahad. Jom tuntut ilmu setiap hari jam 6:30 - 8:30 pagi di TV9 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasi 5 days ago by @tv9malaysia
Salam jumaat, penghulu segala hari. #dakwahmuslimah #dakwah #dakwahcinta #dakwahvisual #dakwahvisual #dakwahtauhid #dakwahislam #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahislami #dakwahsantai #dakwah_lslam #bawalcotton #bawal #bawalmurah #bawalshawl #revolusidakwah 5 days ago by @revolusi_dakwah
Aminn😌 #tolongcakap . 📸 Credit to respective owner . . Recommeded page ; 📌 @igsharingiscaring . 📌 @dakwahgaiss . 📌 @kalam_syabab . 📌 @suka_pesan . 📌 @encikkopiah_ . 📌 @dakwahpenhitam_ . . . #kalamdakwah #dakwahgaiss #tolongcakap #igsharingiscaring #tarbiahmy #sukapesan #atokcakap #jomdakwah #jentikhati #igersmalaysia #cintaislamic #semogabermanfaat #nakbebel #silakanlike #jgnkecam #dakwahsantai #silakanshare #igsharingiscaring #dakwahsantai 5 days ago by @tolongcakap_
📖Faedah Hadis (dalam gambar di atas): ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 1. Ada anjuran untuk menyesuaikan waktu pada hari Jumat ini untuk berdoa. 2. Hari Jumat dikhususkan untuk waktu terkabulnya doa menunjukkan akan agungnya hari tersebut dibanding hari-hari lainnya dan haji Jumat adalah sayyidul ayyam, pemimpin hari-hari yang ada. 3. Para ulama semangat menentukan waktu pada hari Jumat ini sehingga mereka berselisih dalam: (1) penentuan waktunya pada hari Jumat, (2) apakah pengabulan doa pada hari Jumat masih ada atau sudah diangkat, (3) apakah berpindah dalam beberapa waktu dalam sehari ataukah tidak. ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Perselisihan hingga 40 pendapat ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Ibnu Hajar rahimahullah sendiri menyebutkan ada 40 pendapat dalam masalah ini. Beliau rahimahullah mengatakan, “Setiap riwayat yang menyebutkan penentuan waktu mustajab di hari Jumat secara marfu’ (sampai Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam) memiliki wahm (kekeliruan). Wallahu a’lam.” (Fath Al-Bari, 11:199). .ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Syaikh Musthafa Al-‘Adawi hafizhahullah berkata, “Sudah sepantasnya seorang muslim berusaha untuk memperbanyak doa di hari Jumat di waktu-waktu yang ada secara umum”. . Like, Share, And Tag Sahabatmu semoga bermanfaat😊 . 👇Pastikan Kamu Sudah Follow👇 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 👉: @go_hijrah135 Untuk mendapatkan update status terbaru.. . #puasasunnnah #puasaayyamulbidh #hijrah #hijrahcinta #hijrahku #hijrahhijab #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahquote #hijrahfest #hijrahsquad #hijrahislam10 #dakwah #dakwahsantai #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahislam #pejuangdakwah #dakwahsalaf #semangatdakwah #islamselamatkannegeri #pemudahijrah #pemudihijrah #gohijrah #gohijrahandkeepistiqomah #gohijrahwithsunnahtojannah #gohijrahtojannah #gohijrahwithsunnahtojannahkeepistiqomah #gohijrah135 6 days ago by @go_hijrah135

Your browser doesn't support HTML5 video.

Antara tajuk yang akan dikupas minggu ini dalam #TanyalahUstaz pada Jumaat - Ahad. Jom tuntut ilmu setiap hari jam 6:30pagi di TV3😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasi 6 days ago by @tv3malaysia

Your browser doesn't support HTML5 video.

@Regran_ed from @dakwah.is.cinta - ♡ Rasulullah dengan hikmahMu Terpancar syiar agama Mengubah gelap Menjadi terang Menghapus jahiliyah Rasulullah Engkau tinggalkan Semangat juang tertinggi Membina satu aqidah Membangun Iman dan dilapangan Mujahadah Dari hadith dan AlQuran Menjadi sumber cahaya pedoman Hanya itu yang Kau wariskan Akan selamat di dunia akhirat Rasulullah Terlalu Rindu Padamu Junjungan Jiwa Didalam senda yang utama Menyambungkan kasih denganMu Rasulullah dalam sirahMu Ku temu tulusnya cinta Demi umatMu berkorban jiwa Sehingga hujung nyawa Ya Rasulullah Ya HabibAllah Pabila terkenangMu mengalir air mataku cc : @imanfarrar اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آل سيدنا محمد🌹 #SayangNabiKita 💕 . . #maulidurrasul #cintarasulullah #rasulullah #dakwah #dakwahmudah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahku #dakwahcinta #dakwahkreatif #dakwahsantai #dakwah #dakwahart #dakwahsunnah #zikir #zikirharian #majlisilmu #ilmu #instadakwah #streetdakwah #islamicquotes #islam #iman #islamic #dakwahremajaislam - #regrann 6 days ago by @bintang_bulan29

Your browser doesn't support HTML5 video.

InshaAllah sapport lah FAZUAN PERFUME ( WANGIAN TERAPI ) anda.. HARGA 12.00 SAHAJA #Dakwahsantai #WangianTerapi 6 days ago by @fazuanhijriyah

Your browser doesn't support HTML5 video.

😢😌 . . #dakwahsunnah #dakwahitucinta #dakwahsantai #islamituindah #sparkpost #vllo #opick #hijrah #hijrahsyinta #vimage 6 days ago by @misstaqwa

Your browser doesn't support HTML5 video.

J a n t u n g . Detak Kehidupan . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 6 days ago by @b.besttrian
#muhasabah #selfreminder #ustadzsunnah #kamibersamauas #assalamualaikum #kajiansemarang #kajiansalafi #dakwah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #dakwahkampus #dakwahasik #dakwahwatabligh #dakwahislamic #dakwahsalaf #dakwahmuslimah #dakwahjogja #dakwahkreatif #dakwahsosmed #dakwahislami #dakwahahlussunnah #dakwahjomblo #dakwahpemuda #dakwahwanita #dakwahsantai 6 days ago by @shalihah_wanna_be
_____SOPEquotes_____ . . . . . #muslimquotes #dakwahvidgram #dakwahremaja #dakwahmuslim #dakwahsantai #dakwahremajaislam #muslimahclothing #muslimahcantik #dakwahkreatif #dakwahasik #dakwahsosmed #dakwahsalaf #dakwahislamic #berubahkearahkebaikan #berubahuntukkebaikan #berubahmenjadilebihbaik #berubahbersama #berubahlah #berubah #muslimwear #hijrahlovers #hijrahcinta #hijrahku 6 days ago by @sodiqi_project
Ketahui "Sirah Nabi Ayub A.S" dalam #TanyalahUstaz esok jam 6:30 pagi di TV9! Bersama Ustaz Ahmad Husni Abdul Rahman & Da'i Hilman 📚 Biar tahu jangan keliru 😊 #BiarTahuJanganKeliru #ilmuislam #dakwah #dakwahsantai #motivasipagi 6 days ago by @tv9malaysia
Bersyukur dengan segala nikmat.. #dakwahmuslimah #dakwah #dakwahcinta #dakwahvisual #dakwahtauhid #dakwahislam #dakwahsunnah #dakwahliterasi #dakwahislami #dakwahsantai #bawalcotton #bawal #bawalmurah #bawalshawl #revolusidakwah 6 days ago by @revolusi_dakwah

Your browser doesn't support HTML5 video.

VIDEO..ADA SEORANG SAHABAT SAYA DARI MELAKA..DIA BAGI THU KEPADA SAYA YANG KAWANNYA PERGI MEMBURU AYAM HUTAN JAM 8 MLM..WAKTU SAHABATNYA MEMBURU AYAM HUTAN IA NAMPAK KELIBAT BAJU PUTIH DI ATAS POKOK..KEMUDIAN SAHABATNYA CUBE MENDEKATI DAN RAKAM ENTITI ITU..IA SEKLI PANDANG TERUS HILANGKAN DIRI..IA WUJUD KERANA ALLAH IZIN KAN UNTUK KITA NAMPAK.. #Dakwahsantai 6 days ago by @fazuanhijriyah

Your browser doesn't support HTML5 video.

Titipan buat muslimah yang ingin berhijrah, ketahuilah sesungguhnya Allah sayangkan kamu. Wanita itu hiasan dunia yang indah, perhiasan yang paling indah adalah wanita yang solehah. Maka jadilah yang solehah ❤️ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا صَلَّيْتَ عَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ، اللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ، كَمَا بَارَكْتَ عَلَى آلِ إِبْرَاهِيمَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ @videodakwah.my @nurhelizahelmi @dianaamir My Hijab: Chiffon 60 @nawascarves #apabilatintaciknismenari #dakwahsunnah #dakwahjentikhati #dakwahsantai #dakwahislam #dakwahmujahidah #tarbiah #tarbiahhati #tarbiahdiri #tarbiahsentap 6 days ago by @khair_nis95
SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH DAPATKAN DARI SAYA..FAZUAN PERFUME ( WANGIAN TERAPI ).. #Dakwahsantai #WangianTerapi 6 days ago by @fazuanhijriyah
SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH DAPATKAN DARI SAYA..FAZUAN PERFUME ( WANGIAN TERAPI ).. #Dakwahsantai #WangianTerapi 6 days ago by @fazuanhijriyah

Your browser doesn't support HTML5 video.

SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH DAPATKAN DARI SAYA..FAZUAN PERFUME ( WANGIAN TERAPI ).. #Dakwahsantai #WangianTerapi 6 days ago by @fazuanhijriyah
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas
PROMOSI PERSATUAN SYARIAH. suasana sekitar hari pendaftaran kelab dan persatuan bagi pelajar baru 19/20 🗓8/10/19 ( selasa)🗓 Alhamdulillah, persatuan syariah mendapat sambutan yang amat memuaskan daripada pelajar-pelajar baru kali ini. Terima kasih kepada semua yang menjayakan dan membantu booth Persya di hari Pendaftaran kelab dan persatuan pada kali ini.Semoga Allah merahmati dan memberkati hidup kita semua,amin. "SYARIAH BERKUALITI,MAHASISWA BERINTEGRITI" #persyadihati #Iniusasku #pendaftarankelabdanpersatuan #RahmatanLilAlamin #persyaperform #usassatuhati #persyadihati #islam #sebarkan #dakwahsantai #family 6 days ago by @persya_usas

Your browser doesn't support HTML5 video.

FAZUAN PERFUME : ( WANGIAN TERAPI ) KELEBIHAN FAZUAN PERFUME BOLEH IKHTIAR SERBA GUNA INSHAALLAH.. 1 ) HISTERIA 2 ) SANTAU 3 ) SIHIR 4 ) GANGGUAN 5 ) SUKAR TIDUR MALAM 6 ) MASALAH KANAK-KANAK 7 ) ALAHAN 8 ) MASALAH RUMAH TANGGA 9 ) MIGRAIN 10 ) MASALAH KEMBUNG PERUT & LAIN-LAIN MASALAH INSHAALLAH BOLEH IKHTIAR DENGAN FAZUAN PERFUME TELAH DI RUQYAH KAN & DI DOAKAN DENGAN AYAT-AYAT SYIFA ANDA JANGAN RISAU IA JUGA BOLEH BAWA UNTUK SOLAT DAN SESUAI DI GUNAKAN KAUM ADAM & HAWA.. JIKA ANDA BERMINAT BOLEH DAPATKAN DARI SAYA INSHAALLAH.. FAZUAN @ IWAN PENASIHAT & PERAWAT PUSAT RAWATAN RUQYAH FZ 017-6546740 / 012-6189445 #Dakwahsantai #FazuanPerfume #WangianTerapi 6 days ago by @fazuanhijriyah
. . Jangan malu untuk menulis tentang Islam walau sepatah ayat. Siapa tahu dengan sepatah ayat itu mampu menyentuh hati ribuan pembaca. . Jika penulisan tidak penting, masakan Allah bersumpah dengan pena! . ‎ن ۚ وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ . "Nuun. Demi pena dan apa yang mereka tulis." (Surah al-Qalam : 01) . #dakwahsantai #oneminutedakwah #projekposterdakwah #sahabatKuliahGrafik 1 month ago by @sahabat.kuliah.grafik
Jangan pandang serong kepada seseorang, hanya luaran dapat dilihat tapi tidak dalamannya.🌷 . . . . . . . #MotivasiDiri #dakwahsantai #cintahakiki #muslimahdakwah #muslimahhijrah #muslimstyle #muslimahtabah #muslimahbercadar #muslimahberanihijrah #kuatkeranaallah #muslimahsolehah 1 month ago by @miss_ninja_